Ένα τραγούδι ακόμα: "Έσκασε" από το OPEN η ανακοίνωση για την εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους

Ποιους υποδέχεται στις 10/6

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Ένα τραγούδι ακόμα:

Ο Γιώργος Θεοφάνους (τον οποίο θέλει ο Γιάννης Λάτσιος και του χρόνου στο κανάλι) υποδέχεται την Ηρώ, την Ελένη Πέτα και τον Μύρωνα Στρατή την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN, σε μια βραδιά έκπληξη με πολλά τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες!

Η Ηρώ έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και μας μαγεύει με την υπέροχη φωνή της. Πιο αληθινή από ποτέ, μιλάει για τη ζωή της και εκφράζει με πάθος όλα τα συναισθήματά της μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια της.

Στη συνέχεια, η Ελένη Πέτα έρχεται στην παρέα τους και μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μια απόλυτα ταιριαστή συνάντηση επί σκηνής μαζί με την Ηρώ. Η Ελένη Πέτα δίνει τη δική της νότα με τις ερμηνείες της, ανάμεσα σε αυτές είναι και το νέο της τραγούδι.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι η Κυριακή Νικολάου. Η Κυριακή είναι 27 ετών και έρχεται από την Λευκωσία, παίζει πιάνο από 10 ετών, έχει τελειώσει μουσικοθεραπεία και τραγουδάει επαγγελματικά.

Το trailer της εκπομπής του Γιώργου Θεοφάνους

Αποκαλυπτική συνέντευξη της Δέσποινας Βανδής και του Γιώργου Θεοφάνους

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 η κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Ελένη» πέτυχε την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Θεοφάνους, οι οποίοι μίλησαν για την μουσική τους συνεργασία ύστερα από πολλά χρόνια, αλλά και για τις πιο προσωπικές τους στιγμές, αν και δεν αναφέρθηκαν στον νέο έρωτα ης τραγουδίστριας Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ προηγούμενες δηλώσεις της).

«Τη Δέσποινα τη θαυμάζω. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια πριν γίνει η “Βανδή”» δηλώνει ο Γιώργος Θεοφάνους. «Μου ταιριάζουν όλα τα τραγούδια του» λέει χαρακτηριστικά η ίδια και προσθέτει πως τα κομμάτια του κ. Θεοφάνους έχουν μια διαχρονικότητα.

Αναπολώντας η τραγουδίστρια τα πρώτα της βήματα, θυμάται πως εστίαζε να λέει σωστά τις νότες ώσπου ο Γιάννης Πάριος της είπε «Δέσποινα άσε τον στίχο να σε ταξιδέψει».

«Ο χώρος της μουσικής ήταν ο κατ’ εξοχήν πρώτος που χτυπήθηκε για ευνόητους λόγους, είμαστε όλοι διψασμένοι να βγούμε να τραγουδήσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή, λίγο πριν την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Ερωτηθείς για τα παιδιά του και τι θα τους έλεγε εάν ήθελαν να ακολουθήσουν το δρόμο της μουσικής, ο Γιώργος Θεοφάνους απαντά πως τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας και: «Ο ρόλος μας είναι να είμαστε δίπλα τους»

«Τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να ακολουθήσουν αυτό που θέλουν. Δεν κάνουμε παιδιά για να μας ανήκουν» συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.