Super Mammy: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1

Σήμερα 11/6

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Super Mammy: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1

Μπορεί το Super Mammy να προβαλλόταν μόνο κάθε Κυριακή, ωστόσο θα παίξει και σήμερα 11/6 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής έχει υποσχεθεί ότι πρόκειται για ένα επεισόδιο που το γέλιο του τηλεοπτικού κοινού θα παραμείνει αμειώτο.

Η εν λόγω σειρά μπορεί να έχει ακούσει και άσχημα σχόλια ωστόσο, πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και επίσημα το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ανακοίνωση για το σημερινό Super Mammy

Η Χαρίκλεια, ακούγοντας κάποια σχόλια των παιδιών της σχετικά με το βάρος της, αποφασίζει να κάνει δίαιτα. O Τεό προάγεται αναπάντεχα σε μάνατζερ στο κομμωτήριο «Ο Ψαλιδοχέρης», γεγονός που τον φέρνει σε ρήξη με τους άλλους υπαλλήλους και με τον Τέρυ, που είναι πλέον υφιστάμενός του.

Παράλληλα, φέρνει στο σπίτι ένα κουτί με χάπια καφεΐνης, που βρίσκει στο μαγαζί, και καλείται ως μάνατζερ ν’ ανακαλύψει σε ποιον ανήκει και πώς βρέθηκε εκεί.

Όταν ο Δρ. Μπουζούρας θα επισκεφτεί το σπίτι της Χαρίκλειας για να την πείσει να του δώσει συνέντευξη, η κατάσταση θα πάρει αναπάντεχη τροπή, με τη Χαρίκλεια να αισθάνεται πιο… Super Woman από ποτέ!

Στον ρόλο του Δρ. Θωμά Μπουζούρα, ο Αλέξανδρος Τρανουλίδης.

''Κόλαφος'' ο Νικολαΐδης με τις αντιδράσεις για το Super Mammy

O Σταύρος Νικολαϊδης πιάστηκε από την κάμερα του Super Κατερίνα την Πέμπτη 5/5 και έκανες δηλώσεις υπερασπιζόμενος το πρόγραμμα, που συμμετέχει και έχει κατακρεουργηθεί για σεξιστικό χαρακτήρα. Ο λόγος για το Super Mammy στο οποίο παίζει ο Σεφερλής και οι ατάκες του σε αυτό, προκάλεσαν το κοινό και πολλούς συναδέλφους, όπως και τον Κακλέα.

Ο ηθοποιός από τη μεριά του τόνισε πως θα πρέπει να παρακολουθήσουμε τη σειρά με διαλλακτική διάθεση και πως τα όσα έχουν ειπωθεί δεν είχα πρωταρχικό σκοπό να προκαλέσουν αλλά να χαρίσουν γέλιο. Συνεπώς δε θα πρέπει να επικρίνεται το τηλεοπτικό κοινό, που αντιλήφθηκε αυτή τη διάθεση, σύμφωνα με τον Σταύρο.

«Να σταυρώσουμε το κοινό που τους αρέσει το Super Mammy; Κάποια από αυτά που ακούγονται είναι ανέκδοτα που γελάνε από το σχολείο» είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στο ζήτημα με τον Γιάννη Κακλέα τόνισε: «Δεν έχω να πω κάτι για το κύριο Κακλέα, ίσως πως κάτι σε άλλη συνέντευξη, γατί δεν θέλω να πω κάτι στο πόδι, γιατί έχω εμπειρία. Ο καθένας ας κάνει όσο καλύτερα μπορεί αυτό που κάνει, να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, γιατί παίζει ρόλο και αυτό στη δουλειά μας και ο Μάρκος είναι άψογος στη συμπεριφορά του προς τους συνεργάτες του και στα οικονομικά του και σε όλα».