Τhe Masked Singer highlights 11/6: Οι μάσκες έπεσαν, οι κριτές αντάλλαξαν δώρα και ο Ρουβάς έφαγε...μακαρονάδα

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τhe Masked Singer highlights 11/6: Οι μάσκες έπεσαν, οι κριτές αντάλλαξαν δώρα και ο Ρουβάς έφαγε...μακαρονάδα

Ένα ακόμη επεισόδιο του The Masked Singer παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 12/6, στο οποίο είδαμε πολύ τραγούδι, μια αποχώρηση στο τέλος του επεισοδίου, ενώ οι τρεις detectives και ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς ήταν σε μεγάλα κέφια, αφού οι πρώτοι αντάλλαξαν δώρα, ενώ ο δεύτερος ένιωσε μια λιγούρα και βγήκε με τη μακαρονάδα του στο πλατό. Όπως είχαμε ήδη αποκαλύψει, θα είχαμε και μια ιδιαίτερη είσοδο στη σκηνή.

Το μωράκι μπούκαρε στο πλατό και ενθουσίασε τους detectives με Πέτρο Ιακωβίδη

Με φόρα ανεπανάληπτη εισέβαλε το Μωρό στο πλατό του The Masked Singer και όπως κάθε φορά τόσο ο παρουσιαστής όσο και ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ενθουσιάστηκαν και δεν μπορούσαν να κρύψουν την μεγάλη αδυναμία που τρέφουν στη συγκεκριμένη μάσκα του εντυπωσιακού σόου μεταμφιέσεων.

Για το νέο αυτό επεισόδιο του The Masked Singer, το πάνγλυκο Μωράκι επέλεξε να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη, «Σ’ αγαπάω σου φώναξα» και δεν σταμάτησε να χορεύει. Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με ευκολία επάνω του.
Αμέσως μετά το τέλος του τραγουδιού, μάλιστα, το ατίθασο Μωράκι προσπάθησε να ακολουθήσει με τρόπο τις χορεύτριες εκτός σκηνής αλλά ο Σάκης Ρουβάς του σφύριξε και εκείνο επέστρεψε μπουσουλώντας στο κέντρο της σκηνής του The Masked Singer!

Οι detectives χάρισαν «ιδιαίτερα» δώρα ο ένας στον άλλο

Συγκεκριμένα, οι detectives όπως παρακολουθήσαμε εχθές το βράδυ είχαν τα κέφια τους με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν μεταξύ τους δώρα. Μεταξύ άλλων την πρώτη κίνηση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος χάρισε στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ένα κουτί που περιείχε ένα πουκάμισο. Άραγε οι υπόλοιποι detectives τί δώρα αντάλλαξαν;

Επική στιγμή ! Ο Σάκης Ρουβάς έφαγε μακαρόνια στον αέρα της εκπομπής

Λίγο πριν ανέβει το παπάκι στη σκηνή, ο παρουσιαστής είπε να τιμήσει τις ιταλικές του ρίζες και επέλεξε να φιλέψει με φαγητό και ποτό. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς δεν έχασε την ευκαιρία και "ρίχτηκε" στο φαγητό μιας και δεν αντιστάθηκε να φάει μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα.

Η αποχώρηση στο τέλος της βραδιάς και τα αποκαλυπτήρια

Νέα προσθήκη στο «The Masked Singer» σε αυτό το επεισόδιο δεν υπήρξε οπότε και η τράπουλα παρέμεινε ως είχε και πριν στο σόου του σταθμού του Φαλήρου!

Στο κλείσιμο, όμως, της βραδιάς, μια μάσκα έμελλε να βγει και να αποκαλυφθεί το πρόσωπο εκείνου ή εκείνης που την φορούσε λίγο πριν αποχωρήσει από το «The Masked Singer».

Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς, τις λιγότερες θετικές ψήφους σε αυτό το επεισόδιο συγκέντρωσε το Παπάκι με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλει την μάσκα και να αποχωρήσει από το λαμπερό σόου του ΣΚΑΪ.

Και πίσω από αυτήν κρυβόταν βεβαίως η Δωροθέα Μερκούρη.