Εξελίξεις με το μέλλον του MasterChef - Έγινε η ανακοίνωση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με το μέλλον του MasterChef - Έγινε η ανακοίνωση

Απόψε (15/6) πρόκειται να δούμε τον μεγάλο τελικό του MasterChef 6 και την ανακοίνωση του παίκτη που θα πάρει τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef. Καλλιόπη και Πάνος θα ριχτούν στη μάχη και η αναμέτρηση θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ήδη το χθεσινό (14/5) επεισόδιο ήταν εξαιρετικά συναισθηματικά φορτισμένο για τους δύο φιναλίστ καθώς στο πλατό μπήκαν τόσο οι παλιοί παίκτες όσο και οι μαμάδες τους για να τους στηρίξουν στη δύσκολη μαγειρική δοκιμασία (δείτε εδώ το υπέροχο στιγμιότυπο).

Πριν καλά καλά προλάβει ωστόσο να ολοκληρωθεί ο έκτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής, το Star αποφάσισε να ανακοινώσει πως το MasterChef πρόκειται να επιστρέψει και με έβδομη σεζόν.

Έτσι έχει ήδη κυκλοφορήσει το trailer για να δηλώσει συμμετοχή όποιος μάγειρας ενδιαφέρεται να δοκιμάσει την τύχη του (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής για φέτος).

Το trailer για το MasterChef 7

Τα πειράγματα του Κοντιζά στους δύο νέους μπαμπάδες

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 14/6 οι δύο φιναλίστ, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Παναγιώτης Κουμουνδούρος προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη θέση.

Αμέσως μετά την έναρξη της μονομαχίας, οι τρεις κριτές ως συνήθως δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον, με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε συμβουλές αλλά και μαθήματα στον Πάνο Ιωαννίδη, που έγινε μπαμπάς πριν λίγο καιρό αλλά και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που θα γίνει μπαμπάς σε μερικούς μήνες.

Να που φτάσαμε πάλι ένα βήμα πριν το τέλος» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά να απαντά: «Συγκινητικό αλλά… τι θα κάνουμε μετά;

Λ.Κ.: Θα ξεκουραστούμε ρε Σωτήρη!

Π.Ι.: Βασικά θα πάμε για δουλειά. Δεν πάμε να ξεκουραστούμε αλλά…

Λ.Κ.: Πάμε για δουλειά αλλά, εντάξει, κάπου θα βρούμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο

Σ.Κ.: Εσείς οι δυο;

Λ.Κ.: Εσύ όχι; Καθόλου;

Σ.Κ.: Εγώ είμαι παλιός πατέρας! Εσείς όμως;

Λ.Κ.: Άντε πάλι τα ίδια!

Π.Ι.: Εγώ τώρα είμαι στα δύσκολα και οσονούπω και ο Λεωνίδας. Οσωνούπω…

Λ.Κ.: Λοιπόν! Πάμε, πάμε στο μαγειρικό!

Ο επικός διάλογος των κριτών του Masterchef 6