MasterChef 6: Οι βαθμολογίες των φιναλίστ από την πρώτη δοκιμασία - Με δύο βαθμούς μπροστά "πέρασε"...

Η αγωνία κορυφώνεται!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Οι βαθμολογίες των φιναλίστ από την πρώτη δοκιμασία - Με δύο βαθμούς μπροστά

Μετά την λαμπερή και ταυτόχρονα συγκινητική έναρξη του μεγάλου τελικού του MasterChef 2022, ήρθε η ώρα για τους κριτές, να δώσουν μετά το πρώτο κομμάτι της βαθμολογίας που έχει ήδη ανακοινωθεί, τους επόμενους βαθμούς. Έτσι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν εκείνος που αποκάλυψε στην Καλλιόπη και τον Παναγιώτη τι "απέσπασαν" από την πρώτη δοκιμασία του φετινού τελικού.

Οι βαθμολογίες της πρώτης δοκιμασίας του τελικού

Να θυμίσουμε ότι για την πρώτη μεταξύ τους δοκιμασία, οι δύο επίδοξοι σεφ βρέθηκαν στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στο εστιατόριο Delta, όπου έπρεπε να αντιγράψουν τα τρία πιάτα που πρότειναν οι σεφ του Delta, Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας.

Οι βαθμολογίες των φιναλίστ από την πρώτη δοκιμασία

«Έτοιμοι;» ρώτησε τους παίκτες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με την Καλλίοπη που δεν αισθανόταν έτοιμη να παίρνει από τους δύο σεφ 7/10. Κατά έναν πόντο μεγαλύτερη ήταν η βαθμολογία του Παναγιώτη, αφού πήρε 8/10.Έτσι ο Παναγιώτης έχει συνολικά 29 βαθμούς και η Καλλιόπη 27. Ωστόσο τίποτα δεν ήταν οριστικό, αφού ακολουθούν τρεις ακόμα σφραγισμένοι φάκελοι και η τελική μαγειρική δοκιμασία.

Όσα δεν ξέρατε για τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο

Το βράδυ της Τετάρτης 15/6 οι δύο εναπομείναντες επίδοξοι σεφ, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζάντε θα μαγειρέψουν για τελευταία φορά με σκοπό να σηκώσουν το τρόπαιο και να πάρουν το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο Παναγιώτης είναι σίγουρα μεγάλο φαβορί και έχει καταβάλει πολύ σημαντική προσπάθεια για να βρεθεί στη θέση, που τον βλέπουμε. Η αντίπαλος του είναι αντίστοιχα και εκείνη πολύ άξια και για το λόγο αυτό θα κονταροχτυπηθούν λίγο πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή (Δείτε εδώ ποιος θα είναι).

O Παναγιώτης έκλεψε τις καρδιές του κοινού ήδη από την οντισιόν του. Πολλοί λένε πως είναι ο νέος «Ακης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα. Ο νεαρός σεφ, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως μπορεί να έχει την τύχη του Ακη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής.

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα έχει τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Μέχρι τότε μην τον βλέπετε έτσι ήρεμο και ήσυχο, από μέσα του βράζει και ξεδίνει κάνοντας -τι άλλο;- μαγειρική και cross fit.