Σασμός: «Έχουμε ακόμα δύο θανάτους...» - To spoiler του Σπύρου Πετρουλάκη για το φινάλε της σεζόν

Το νέο πρόσωπο που θα μπει στη δεύτερη σεζόν και θα αλλάξει τα πάντα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: «Έχουμε ακόμα δύο θανάτους...» - To spoiler του Σπύρου Πετρουλάκη για το φινάλε της σεζόν

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/6) ο συγγραφέας του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φινάλε της πρώτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA καθώς και στο τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της Αργυρώς και του Αστέρη).

Αποκαλυπτικός ο Σπύρος Πετρουλάκης για το φινάλε του Σασμού

«Στον γάμο του Μαθιού με την Βασιλική θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα απλά δεν μπορώ να τα αποκαλύψω ακόμη. Το φινάλε κρύβει μια τρομερή έκπληξη, αλλάζουν τα πάντα ενώ τη νέα σεζόν θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Θα είναι ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός.

Η Βασιλική είχε σχεδιαστεί να πεθάνει νωρίτερα στη σειρά, όπως και ο Πετρής, όμως ευνόησε πάρα πολύ ο τρόπος που έπαιζαν οι πρωταγωνιστές μας, αλλά και η αγάπη που έδειξε το κοινό στη σειρά και έτσι προχώρησαν αυτοί οι χαρακτήρες. Ο έρωτας του Μαθιού με τη Βασιλική τους έχει συγκλονίσει όλους.

Η Βασιλική δεν θα μάθει σε αυτή τη σεζόν ότι ο Μαθιός, δολοφόνησε τον ξάδερφό του, τον Στεφανή. Θα υπάρξουν δύο ακόμη φονικά και θα είναι δύο άντρες. Το ένα θα είναι δολοφονία», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Τι θα δούμε σήμερα (17/6) στον Σασμό

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (17/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και η Κλαίρη έχει ένα μυστικό το οποίο αν αποκαλυφθεί θα φέρει μεγάλη αναστάτωση για όλους (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο μεγάλο φινάλε της σειράς).

Το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο είναι ακόμα σε εφαρμογή. Τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση, μέχρι που η Στέλλα αποφασίζει να πάρει μια πρωτοβουλία που μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Καθώς οι ελπίδες για την Αργυρώ στενεύουν ο Αστέρης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο μυστικό της. Ο Μαθιός ζει ευτυχισμένες στιγμές με τη Βασιλική και κάνουν όνειρα για τον γάμο τους. Τι απόφαση θα πάρει ο Αστέρης σχετικά με την Αργυρώ; Και ποιο μυστικό της Κλαίρης μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα;