Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

X-Factor: "Γκρέμισε" το πλατό ο Νίκος Μουρατίδης - Η εντυπωσιακή είσοδος του

Η αποκάλυψη του για Αδάμου και Κουϊνέλη

X-Factor:
TV 19.06.2022 22:08
Από Πέννυ Μαστοράκου

Ήταν δίκαιο, το ζητούσε το κοινό, και έγινε πράξη! Στην έναρξη του “X- Factor” ο Αντρέας Γεωργίου το βράδυ της Κυριακή; 19/6 λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα δούμε στο talent show τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος θα κάνει guest εμφάνιση σε ρόλο κριτή και τότε εκείνος καλησπέρισε τον παρουσιαστή και τους κριτές με μία αποκάλυψη!

Η αποκάλυψη του Μουρατίδη

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Όλους τους ξέρω . Ένας μου χρωστάει την οικογενειακή του ευτυχία. Ήρθε στο “X- Factor”, τραγούδησε με την Ήβη και του λέω: “Τι κάνεις τώρα;”. Μου λέει: “Γράφω καινούργια τραγούδια και ψάχνω και μια τραγουδίστραι”. Του λέω: “Την Ήβη να πάρεις”. Και την πήρε», είπε ο Νίκος Μουρατίδης με τον Μιχάλη Κουινέλη να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του.

«Έχω γνωρίσει πολλές φωνάρες αλλά δεν είχαν μυαλό»

Στο καναπέ του Χαμογέλα και Πάλι, το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε πρόσφατα και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στον χώρο αλλά και τι καλλιτέχνες έχει συναντήσει σε όλη την καριέρα του έως σήμερα.

Ο Νίκος Μουρατίδης μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει αν υπάρχει κάποιος τραγουδιστής που όλα αυτά τα χρόνια έχει αδικηθεί ή υπερεκτιμηθεί και ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος: «Πολλοί έχουν υπερεκτιμηθεί αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος έχει αδικηθεί. Όσοι δεν έγιναν τραγουδιστές κάτι έφταιξε. Έχω γνωρίσει πολλές φωνάρες στη ζωή μου αλλά δεν είχαν μυαλό. Το ταλέντο υπάρχει αλλά αν κάνεις λάθη… Και η Μάντονη άφωνη είναι αλλά έχει όλα τα άλλα και έγινε αυτό που έγινε».

Ο μουσικός παραγωγός εξομολογήθηκε ακόμη ότι βρέθηκε ξαφνικά στη δισκογραφία, να δουλεύει με τους λαϊκούς και όλους τους stars της εποχής. «Γοητεύτηκα και δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έτρεχα στην Μαρινέλα, στον Μητροπάνο», περιέγραψε και αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση εξαιτίας του talent show PopStars.

«Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά αν είναι κάτι για την μουσική και να πληροί κάποιους όρους. Η τηλεόραση δεν μου αρέσει σήμερα επειδή δεν υπάρχει πρωτοτυπία. Η μία εκπομπή αντιγράφει την άλλη», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Αν πρέπει να φύγω ή να πάρω τον…π@@ούλο!» - Έμειναν "κάγκελο" με τον Ηλία Ψινάκη για το X-Factor

«Με πήρε ο Ψινάκης για να με καλέσει...» - Η αποκάλυψη του Μουρατίδη στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Share