X-Factor: «Τα θερμά μου συγχαρητήρια!» - Δεν σταμάτησε να την χειροκροτά ο Μουρατίδης για την ερμηνεία της

Σηκώθηκε όρθιος και την αποθέωσε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: «Τα θερμά μου συγχαρητήρια!» - Δεν σταμάτησε να την χειροκροτά ο Μουρατίδης για την ερμηνεία της

Ο Νίκος Μουρατίδης έκανε μία ανατρεπτική και θεαματική guest εμφάνιση στο X-factor την Κυριακή 19'6 και κάθισε στη θέση κριτή δίπλα στον φίλο του Ηλία Ψινάκη, αφού εκείνος ήταν που τον κάλεσε, και σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων στο μουσικό talent show.

Ωστόσο μία συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη τον ενθουσίασε ιδιαίτερα με τις φωνητικές της ικανότητες και τον έκανε να σηκωθεί από την θέση του προκειμένου να την χειροκροτήσει και να την αποθεώσει με τα λόγια του!

Δεν σταματούσε να χειροκροτά ο Μουρατίδης

Ο λόγος για την Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, η οποία ερμήνευσε το κομμάτι «Έτσι αγαπάω εγώ» με τον κρίτη να λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει τίποτα και σε σένα μου άρεσαν όλα. Έχεις συγκλονιστική φωνή, πως το έχτισες, πως μπήκες μες στο συναίσθημα και πως εννοούσες όλα αυτά που έλεγες. Όταν άπλωσες δε τα χέρια έτσι, λέω δικιά μου είναι αυτή. Τα θερμά μου συγχαρητήρια», είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Δεν ήξερα ότι ο κύριος Μουρατίδης έχει γίνει χρυσό κουφέτο για..»

Ο πρώην κριτής και συγγραφέας μάλιστα, εξομολογήθηκε στην αρχή στον Αντρέα Γεωργίου πως έχει ξεχωρίσει ορισμένους διαγωνιζόμενους, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιους λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ήρθα για να κρίνω τον Ηλία Ψινάκη, αν θα μείνει ή αν θα φύγει».

Ήρθα όμως να τσεκάρω και τα παιδιά που είδα και μου άρεσαν. Φέτος νομίζω ότι το X Factor έχει πολύ καλές φωνές!», δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης επίσης ενώ αποκάλυψε πως φέτος συμπληρώνει επέτειο 40 χρόνια γνωριμίας με τον Ηλία Ψινάκη.

Από την άλλη ο Ηλίας Ψινάκης σχολίασε με αφορμή την προηγούμενη ατάκα του Μουρατίδη για την οικογενειακή ευτυχία του Μιχάλη Κουϊνέλη: «Έμεινα έκπληκτος, γιατί δεν ήξερα ότι ο κύριος Μουρατίδης έχει γίνει χρυσό κουφέτο με τον κύριο Stavento» και λύθηκαν στο γέλιο όλοι.