Τέλος ο Μίνως Θεοχάρης από το DOT - Ποιος θα πάρει τη θέση του

Όσα μάθαμε από το Happy Day για το μέλλον της εκπομπής

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τέλος ο Μίνως Θεοχάρης από το DOT - Ποιος θα πάρει τη θέση του

Όπως μάθαμε το πρωί της Τετάρτης 22/6 από την εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Ο Μίνως Θεοχάρης δε θα συνεχίσει στο «Dot». Το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου μπορέι να πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, ωστόσο ο συμπαρουσιαστής της Νάντια Μπουλέ φαίνεται να έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Μένει μόνο να μάθουμε ποιος ή και ποια θα τον αντικαταστήσει.

Όπως είχαμε μάθει πριν από λίγο καιρό ο ΣΚΑΙ ήταν πολύ θετικός απέναντι στο πρόγραμμα, ωστόσο εκκρεμούσε η απάντηση του Θεοχάρη με βάση και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αλλά εκκρεμεί και να διευκρινιστεί το αν τελικά θα προβάλλεται την ίδια ώρα δηλαδή στις 12.50 ή αν θα ''μετακομίσει'' στην πιο μεσημεριανή ζωνη.

Τι αναφέρθηκε στο Happy Day για τον Μίνω Θεοχάρη και τον αντικαταστάτη του

Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανέφερε όσα γνωρίζει για το μέλλον της εκπομπής:

«Η Νάντια Μπουλέ παραμένει στο τιμόνι του «Dot», ωστόσο ο Μίνως Θεοχάρης τελικά αποχωρεί, μάλλον για να αφοσιωθεί στην υποκριτική. Ήταν ένα διαζύγιο κοινής συναινέσης ,πιθανά το προσπάθησαν και δεν τους βγήκε. Από εδώ και πέρα λοιπόν αναζητείται από το κανάλι το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του».

Ηχηρή μεταγραφή για γνωστό παρουσιαστή - Περιμένει να αποδεσμευτεί από τον ΣΚΑΙ

Μεταγραφική περίοδο διανύουν όλα τα κανάλια, καθώς κανονίζουν από τώρα τις εκπομπές της επόμενη τηλεοπτικής σεζόν. Έτσι και για τον ΣΚΑΙ κάποιοι μένουν, όπως η Νάντια Μπουλέ και άλλοι φεύγουν, όπως ο Θεοχάρης αλλά και ο Νίκος Στραβελάκης.

Ο παρουσιαστής τον οποίο βλέπουμε να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ από ότι φαίνεται θα έχει στο εξής να ανακοινώσει ευχάριστα νέα μετά τον πολύ δύσκολο χειμώνα, που πέρασε με την υγεία του και τον κορωνοϊό.

Πιο αναλυτικά, την επόμενη σεζόν ετοιμάζει νέα σχέδια για την επαγγελματική του καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως θα δούμε σύντομα τη μεταγραφή του.

Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής λέγεται πως κάνει συζητήσεις, που θα είναι επίσημες τις επόμενες ημέρες με το Open να τον διεκδικεί έντονα για την παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα. Για την ώρα ο ίδιος δεσμεύεται με το συμβόλαιο, που έχει με τον ΣΚΑΪ έως τις 30 Ιουνίου και θα υπογράψει μετά τη λήξη του.

Νίκος Στραβελάκης