Σασμός: «Θα δείτε πράγματα που θα...» - Ο Λάλος έδωσε spoiler ''φωτιά'' για το τέλος της σεζόν

Μένουν μόνο δύο επεισόδια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Θα δείτε πράγματα που θα...» - Ο Λάλος έδωσε spoiler ''φωτιά'' για το τέλος της σεζόν

Το αγαπημένο σίριαλ ''Σασμός'' έχει κάνει πραγματικά χαμό με την ανατρεπτική πλοκή του, χτυπώντας πολύ καλά νούμερα καθ' όλη τη σεζόν, που προβλήθηκε. Φυσικά και έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου και για την ώρα βρίσκεται στην τελευταία εβδομάδα προβολής επεισοδίων.

Με τις εξελίξεις να έχουν πάρει φωτιά ακόμα και ο πρωταγωνιστής Δημήτρης Λάλος μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο Happy Day και προβλήθηκαν την Τρίτη 5/7 παραδέχτηκε στις κάμερες, πως το τέλος θα είναι συγκλονιστικό και πως το κοινό θα εκπλαγεί, αφού λέγεται πως στον αναμενόμενο γάμο της χρονιάς θα χυθεί αίμα.

Το spoiler του Δημήτρη Λάλου για το μέλλον του Σασμού

«Ο κόσμος χειροκρότησε όταν μπήκα στο θέατρο. Τι να πω; Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχει αλλάξει κάτι για μένα από την επιτυχία της σειράς.

Ο Σασμός είναι μια επιτυχία μετά από 20 χρόνια πορείας και κάπως το βρίσκω ότι ήταν φυσιολογικό. Μια ολόκληρη σεζόν ο κόσμος μας στήριξε πάρα πολύ και εμείς του έχουμε ετοιμάσει για το φινάλε κάτι πάρα πολύ δυνατό. Θα δείτε πράγματα που θα σας εκπλήξουν».

To trailer για το προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Μπορεί το Twitter να έκανε πάρτι με το χθεσινό 4/7 επεισόδιο, ωστόσο ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό (5/7) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, μιας και o Μανόλης πάνω σε έναν εφιάλτη του θα αποκαλύψει σε κάποιον όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Στεφανή.

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, που συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο «Χρήστος» τον κορόιδευε. Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους, ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικης.

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να φύγουν μακριά. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε, ο Μανόλης μετά από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια.