Elif: Η Μελέκ καταδικάζεται σε 15 χρόνια φυλακής

Το δράμα δεν έχει τέλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Μελέκ καταδικάζεται σε 15 χρόνια φυλακής

Ύστερα από την μεγάλη ημέρα που έζησαν η Ελίφ και η Μελέκ, τα πράγματα περιπλέκονται για άλλη μία φορά. Φτάνει η ημέρα του δικαστηρίου για την δεύτερη και οι ελπίδες όλων την θέλουν αθώα, ώστε να μπορεί να αφήσει επιτέλους τα άσχημα πίσω της.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε την Παρασκευή 8/7 στη Elif

Επεισόδιο 1093

Επιτέλους έρχεται η μεγάλη μέρα και η Μελέκ εμφανίζεται ενώπιον του δικαστηρίου. Όσοι αγαπούν τη Μελέκ είναι πολύ αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα αθωωθεί. Ακόμη και η Τσιτσέκ και η Γκαρίς είναι σίγουρες για αυτό. Η ακρόαση ξεκινά, τα πράγματα πάνε καλά για τη Μελέκ στην αρχή. Στην αίθουσα του δικαστηρίου επικρατεί θετικό κλίμα.

Ελίφ

Ωστόσο, η κατάθεση του Κερέμ αλλάζει τα πάντα και το δικαστήριο αποφασίζει να καταδικαστεί η Μελέκ σε 15 χρόνια φυλάκιση. Όλες οι προσπάθειες του Μαχίρ και της Φικρέτ πάνε χαμένες. Η Ασλί, η Μελέκ και η Ελίφ είναι συντετριμμένες. Οι ελπίδες όλων διαψεύδονται από τη σκληρή απόφαση του δικαστηρίου. Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ γνωρίζουν ότι είναι υπεύθυνοι για την καταδίκη της Μελέκ.

Η Μελέκ και η Ελίφ καταρρέουν για άλλη μια φορά. Από την άλλη, ο Εμιρχάν φαίνεται να έχει ξεχάσει την αξία του να έχεις μια ζεστή, ευτυχισμένη οικογένεια και ένα όμορφο σπίτι. Η κακή επίδραση του Tουφάν στον χαρακτήρα του Εμιρχάν είναι πια ολοφάνερη. Πόσο μακριά θα φτάσει ο Εμιρχάν

Αποκλειστικό: Ανατροπή! Το στοιχείο που αθωώνει τη Μελέκ

Στην Elif, η Φικρέτ έχει στα χέρια της ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να αποδείξει την αθωότητα της Μελέκ. Ο Κερέμ μαθαίνει ποιο είναι αυτό και αρχίζει να αμφιβάλλει ότι ίσως έκανε λάθος που κατηγόρησε ανοιχτά τη Μελέκ. Από την άλλη η Κιγιμέτ βλέπει τον κλοιό γύρω της να στενεύει και ψάχνει για βοήθεια.

Ο Κερέμ πηγαίνει την Ελίφ να συναντήσει τη μητέρα και μόλις... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr