Κλινική: Μία έγκυος, μία μουσικός και μία παλιά φίλη στον ίδιο χώρο

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Πέμπτης 14/7;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κλινική: Μία έγκυος, μία μουσικός και μία παλιά φίλη στον ίδιο χώρο

Αφού γνωρίσαμε τον Στέφανο, τον Αργύρη και την Χρυσάνθη, την Πέμπτη 14/7 στις 21:00 στο κανάλι του ANT1 θα γνωρίσουμε άλλα τρία πρόσωπα στην Κλινική, μέχρι να μάθουμε όλες τις περιπτώσεις. Τι κρύβουν αυτοί οι πρωταγωνιστές και ποιες είναι οι σχέσεις του; Μη χάσετε την συνέχεια!

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 14/7 στην Κλινική

Επεισόδιο 4

Η Δώρα (28), μία κρατούμενη έγκυος 36 εβδομάδων, φτάνει στο νοσοκομείο με υπέρταση και παράλυση στο πρόσωπο. Θα προχωρήσει σε καισαρική και θα ζητήσει να μην της δείξουν το παιδί της γιατί δεν θέλει να δεθεί από τη στιγμή που θα το δώσουν για υιοθεσία.

Η Κλινική

Η Μαρία (32) είναι μουσικός. Εδώ και μερικές μέρες αισθάνεται μία αδιαθεσία και επισκέπτεται το νοσοκομείο. Θέλει να γίνει καλά για να συνεχίσει τις περιοδείες της με τη φιλαρμονική, αλλά ο σύντροφός της τη χωρίζει γιατί βάζει πιο πάνω την καριέρα της από τη σχέση τους.

Η Κωνσταντίνα (65) έρχεται στα επείγοντα με κρίση βήχα και αιμόπτυση. Όταν ο γιατρός Ανδρέας Γαζής τη βλέπει, την αναγνωρίζει. Είναι η μητέρα ενός καλού παιδικού φίλου του. Η Κωνσταντίνα δεν μιλάει πια με τον γιο της και ο Ανδρέας προσπαθεί να τους φέρει πάλι κοντά.

Οι εξελίξεις της Δευτέρας 18/7

Επεισόδιο 5

Η Ελίζα (30), ένα θεληματικό αλλά κάπως αδέξιο κορίτσι, φτάνει στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Αφού απέφυγε ένα αυτοκίνητο που ήταν έτοιμο να τη χτυπήσει, έπεσε και το πόδι της πονούσε πολύ. Ετοίμαζε μία έκπληξη για το αγόρι της, τον Έκτορα. Ο Έκτορας όμως ζηλεύει πολύ με αποτέλεσμα να παρεξηγήσει κάποια πράγματα πιστεύοντας ότι η Ελίζα τον απατά.

Ο Λάμπρος επιστρέφει από την κηδεία του παππού του ο οποίος πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου. ο Νικόλας μπαίνει στην τουαλέτα και βρίσκει τον Λάμπρο τον τραυματιοφορέα λιπόθυμο. Ο Λάμπρος είναι βαθιά υποχόνδριος και πιστεύει ότι θα πεθάνει και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.

Ο Ζώης (16) παθαίνει κρίση άγχους στην είσοδο του Ιατρικού Κέντρου επειδή δεν θέλει να πάει στον ψυχολόγο. Έχει γυναικομαστία αφού πάσχει από σύνδρομο Κλαϊνφέλτερ. Πιστεύει πως θα χρειαστεί την ψυχολογική υποστήριξη της Βάλιας, όχι όμως για να αντιμετωπίσει την πάθηση, αλλά για κάτι που συμβαίνει στην οικογένειά του και δεν έχει καταφέρει να πει μέχρι τώρα… ότι η μητριά του τον κατηγορεί άδικα στον πατέρα του.