Αλλαγές στο Στούντιο 4 - Τι θα συμβεί με την εκπομπή της ΕΡΤ

Τι σενάρια έχουν πέσει στο τραπέζι για την επόμενη σεζόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλλαγές στο Στούντιο 4 - Τι θα συμβεί με την εκπομπή της ΕΡΤ

Αυλαία για την φετινή σεζόν έριξε πριν μερικές μέρες η εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, την οποία παρουσιάζουν οι Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος και στην οποία είδαμε την on air έκπληξη για τα γενέθλια της Μαίρης Χρονοπούλου.

Τι θα συμβεί με το Στούντιο 4 την επόμενη σεζόν

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, του χρόνου η εκπομπή θα είναι διάρκειας τριών ωρών καθώς η ΕΡΤ1 δεν θα μεταδίδει δελτίο ειδήσεων στις 6 το απόγευμα πλέον, είναι όμως πιθανό το κεντρικό της δελτίο, το οποίο θα παρουσιάζει ο Γιώργος Κουβαρά, να μεταδίδεται νωρίτερα είτε στις 7 είτε στις 8 το βράδυ.

Τι θα συμβεί με το Στούντιο 4 την επόμενη σεζόν

Το αντίο της Ζαμπέτογλου και του Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4

«Πάνω απ’ όλα πρέπει να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που από την πρώτη μέρα με τα μηνύματα και την υποστήριξη σας μας βοηθήσατε τόσο πολύ και μας κάνατε να αισθανθούμε τόσο ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Αυτή η σύνδεση που είχαμε φέτος ήταν μοναδική. Το λέω και το κρατάω μέσα στην καρδιά μου, σας ευχαριστώ και δεν έχω λόγια. Θέλω να πω και ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στον διευθυντή παραγωγής, Γιώργο Ζαμπέτογλου».

«Τέλειωσες με τα ευχαριστώ; Λοιπόν, η Νάνσυ τα είπε σε γενικές γραμμές όλα τα ευχαριστώ και με έβγαλε από την δύσκολη θέση γιατί μπορεί να λέω ότι δεν συγκινούμαι αλλά δεν είμαι και από πέτρα. Οπότε βάζω τη Νάνσυ να συγκινείται για να μπορώ μετά να τα λέω ψύχραιμα! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μεγαλώνοντας νιώθεις ότι τα πολύ ωραία πράγματα τα έχεις αφήσω πίσω σου.

Τις μεγάλες ευκαιρίες, τις ευχάριστες στιγμές, τα πολύ δυνατά πράγματα. Όμως όχι! Φέτος ήταν μια από τις ωραιότερες χρονιές στη ζωή μου ειλικρινά» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Σας ευχαριστώ όλους, έναν προς έναν, από την διοίκηση που μας επιστευτήκατε και μας δώσατε αυτή την ελευθερία και το βήμα να κάνουμε πράγματα μέχρι όλα τα παιδιά που δουλεύουν εδώ. Εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, να κάνετε μπάνια, να γλεντήσετε, να μαυρίσετε και εμείς θα δώσουμε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη».