''Σήκωσε μανίκια'' ο Στέλιος Μάινας - Οι πρόβες ξεκίνησαν και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω - κάτω στη νέα σεζόν του Σασμού

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο συμπρωταγωνιστής του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Σήκωσε μανίκια'' ο Στέλιος Μάινας - Οι πρόβες ξεκίνησαν και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω - κάτω στη νέα σεζόν του Σασμού

Η πρώτη σεζόν της αγαπημένης σειράς Σασμός ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και όπως ήταν αναμενόμενο πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη περίοδο. Άλλους πρωταγωνιστές τους είδαμε να πεθαίνουν ή να αποχωρούν και άλλους να μας υπόσχονται την είσοδό τους για να ταράξουν τα νερά της επόμενης σεζόν. Ένας από αυτούς είναι και ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος ξεκίνησε ήδη γυρίσματα και τον είδαμε σε φωτογραφία του σετ μαζί με συνάδελφό του.

Υπενθυμίζεται πως ο ταλαντούχος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, που μπαίνει στη σειρά προκειμένου να πάρει εκδίκηση για το φόνο του Πετρή. Η είσοδός του ήδη έχει ξεσηκώσει τους τηλεθεατές ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ''φρίκαραν'' με τον τρόπο που φάνηκε στα τελευταία επεισόδια νομίζοντας πως πρόκειται για νεκρανάσταση γνωστού πρωταγωνιστή.

Η φωτογραφία του Στέλιου Μάινα από τα γυρίσματα του Σασμού

Ο Παύλος Βρουλάκης λοιπόν που θα υποδηθεί ο Μάινας είναι ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης και το αξιοσημείωτο είναι ότι η οικογένεια των Βρουλάκηδων τον θεωρούσε για χρόνια νεκρό.

Τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Μιχάλης Αεράκης μοιράστηκε για πρώτη φορά με τους followers φωτογραφία από τα παρασκήνια της επόμενης σεζόν, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει μάλιστα με τον Στέλιο Μάινα.

«Πρώτα γυρίσματα με τον φίλο μου Στέλιο Μάινα!» έγραψε χαρακτηριστικά ο τηλεοπτικός παπα-Μιχάλης στο Instagram.

Ο Στέλιος Μάινας με τον Μιχάλη Αεράκη στα γυρίσματα

Φρίκαρε το Twitter με την εμφάνιση του Μάινα στο Σασμό: ''Νεκραναστήθηκε ο Καραπάνος;''

Η αγαπημένη σειρά «Σασμός» τα κατάφερε για άλλη μια φορά να σπείρει τον πανικό στο κοινό του και ακολούθως στους χρήστες του Twitter. Αφορμή ήταν το όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης στο οποίο εμφανίζεται ο Στέλιος Μάινας να βγαίνει από τη θάλασσα με ένα τρόπο που σε άλλους θύμισε θρίλερ ενώ σε άλλους ξύπνησε μνήμες από την παρουσία του στο «Νησί». Τα πόδια του ηθοποιού ήταν αρκετό πλάνο για να πάρουν φωτιά τα ''τιτιβίσματα'', αφού έμοιαζε σαν να τον ξέβρασε η θάλασσα.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός μπήκε πρόσφατα στη σειρά, σε ρόλο κλειδί στο πλευρό της οικογένειας της Μαρίνας και της Αργυρώς, αφού υποδύεται έναν Βρουλάκη από τα παλιά δίνοντας νέα τροπή στην βεντέτα μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων. Πάντως κάτι το κομμένο πρόσωπο κάτι η τρομακτική εμφάνιση, δεν ήθελε πολύ για να νομίζουν οι τηλεθεατές ότι νεκραναστήθηκε ο Καραπάνος.