Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Elif: H Χουμεϊρά και ο Λεβέντ αρχίζουν να φλερτάρουν και να έρχονται πιο κοντά

Οι αυριανές 19/7 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: H Χουμεϊρά και ο Λεβέντ αρχίζουν να φλερτάρουν και να έρχονται πιο κοντά
TV 18.07.2022 23:23
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε μέσω του Star αύριο 19/7 η Ελίφ ευχαριστεί τον Κερέμ επειδή την πήγε να επισκεφθεί τη μητέρα της. Δεν θέλει όμως να μάθει κανείς ότι πήγε στη μητέρα της εξαιτίας της Κιγιμέτ. Εν τω μεταξύ, η ζωή στη φυλακή φαίνεται πολύ πιο εύκολη για τη Μελέκ μετά την επίσκεψη της κόρης της.

Όλα όσα θα δούμε στο αυριανό 19/7 επεισόδιο της Ελίφ

Η πρωταγωνίστρια αρχίζει να αισθάνεται ξανά ελπίδα και μοιράζεται τις σκέψεις της με την Γκαρίς. Η Γκαρίς της λέει ότι είναι τα γενέθλια της Τσιτσέκ και αποφασίζουν να οργανώσουν ένα πάρτι γενεθλίων-έκπληξη για την κοπέλα. Ετοιμάζουν μια τούρτα, βρίσκουν ένα ωραίο δώρο και κάνουν έκπληξη στην Τσιτσέκ. Η Τσιτσέκ νιώθει μεγάλη χαρά όταν βλέπει την έκπληξη. Η Φιντάν και η Νεσρίν δεν χαίρονται που όλοι είναι χαρούμενοι και τα πηγαίνουν καλά. Στο μεταξύ, η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ αρχίζουν να φλερτάρουν και να έρχονται πιο κοντά. Η Ασλί είναι ακόμα θυμωμένη με τον Κερέμ για όλα όσα έχουν συμβεί. Αργότερα, έρχεται αντιμέτωπη μαζί του και του λέει πράγματα για τα οποία θα μετανιώσει πολύ αργότερα όταν μάθει ότι ο Κερέμ πήγε τελικά την Ελίφ να δει τη Μελέκ...

Καστανόξανθη και μοιάζει με μοντέλο - Αγνώριστη σήμερα στα 13 της η μικρή Ελίφ από την σειρά Elif

Μπορεί η σειρά Elif να έχει ολοκληρωθεί στην Τουρκία, ωστόσο, στην Ελλάδα προβάλλεται ο 5ος κύκλος με μεγάλη επιτυχία. Και τι κι αν σε τηλεθέαση σημειώνει σταθερά νούμερα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει φανατικό κοινό. Για αυτό μάλιστα και όταν σταμάτησε να προβάλλεται από την τηλεόραση, πριν μερικές εβδομάδες, το STAR την έβγαλε ξανά στον αέρα σε άλλη όμως ζώνη προβολής.

Η πρωταγωνίστρια είναι αυτή που έχει τραβήξει το περισσότερο ενδιαφέρον. Η μικρή Ελίφ από το πρώτο κιόλας επεισόδια περνάει πολλές δυσκολίες, όμως δύναμη της είναι η μητέρα της. Ακόμη και τώρα στον 5ο κύκλο ζει πολύ δύσκολες στιγμές, όμως η αγάπη της και η αισιοδοξία της την βοηθούν να κοιτάει με τρυφερό βλέμμα τη ζωή.

Στην πραγματική της ζωή, η Isabella Damla Güven δεν θυμίζει πλέον το γλυκό κοριτσάκι που βλέπουμε στις οθόνες μας. Έχει μεγαλώσει πολύ και σήμερα είναι 13 ετών.

Όπως μπορεί να δει κανείς από το Instagram η Isabella Damla Güven μεγαλώνοντας θυμίζει μοντέλο με τα κατανόξαθνα μαλλιά της και το υπέροχο χαμόγελο.

Elif instagram

Elif πως είναι σήμερα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Η Ελίφ ακόμα άρρωστη στην έπαυλη και η Μελέκ έχει πάλι προβλήματα στη φυλακή

Elif: Η Μελέκ στη φυλακή και η Ελίφ άρρωστη

Share