Κλινική: Τι δουλεία έχει ένας συγγραφέας στο νοσοκομείο με ένα κινέζικο ξυλάκι στο μάγουλό του;

Μην χάσετε το νέο επεισόδιο απόψε 19/7!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κλινική: Τι δουλεία έχει ένας συγγραφέας στο νοσοκομείο με ένα κινέζικο ξυλάκι στο μάγουλό του;

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Αντ1, περιλαμβάνει την καθημερινή σειρά Κλινική, η οποία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας) , και σήμερα Τρίτη 19/7 επιστρέφει με νέο επεισόδιο και νέες εξελίξεις με τις υποθέσεις που θα δούμε.

Μην χάσετε το 6ο επεισόδιο της Κλινικής

Η Κλινική 19/7 Επεισόδιο 6 - Ο Νεκτάριος Ρώμας (42), ο διάσημος συγγραφέας μπεστ σέλερ αυτοβοήθειας, φθάνει στο νοσοκομείο με ένα κινέζικο ξυλάκι καρφωμένο στο μάγουλό του. Αλλά δεν φαίνεται να τον νοιάζει, λέει πως ξέρει πώς να μην νιώθει πόνο.

Ο Παύλος, όταν τον βλέπει, ξέρει ότι πρόκειται για κάτι νευρολογικό και αναλαμβάνει το περιστατικό, επίσης φαίνεται ότι θα μπορούσε να έχει καρκίνο. Η σίγουρη στάση του Νεκτάριου κάνει την Ίριδα, την βοηθό του, να είναι όλο και πιο εντυπωσιασμένη.

Η Μαργαρίτα φθάνει στα Επείγοντα με πυρετό, ζαλάδα και εμετούς. Η Σοφία αποφασίζει να νοσηλευθεί λόγω των εμφανών ενδείξεων μόλυνσης. Η εύρεση των βακτηρίων που τα προκαλούν και η αντιμετώπιση ενός μεγάλου σπληνικού αποστήματος θα είναι το κλειδί.

Ο Φίλιππος Τσέλιος (50) μπαίνει στο νοσοκομείο ανήσυχος, κουρασμένος και με θωρακικό άλγος. Λέει στην Κατερίνα ότι ξύπνησε με συντριπτικούς πόνους στο στήθος που συνοδεύονται από εφίδρωση. Η Κατερίνα κάνει ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα και βλέπει ότι έπαθε καρδιακή προσβολή και πρέπει να εισαχθεί άμεσα.

Ο Φίλιππος, που δεν έχει ακόμη σταθεροποιηθεί, δέχεται επίσκεψη από τον φίλο με τον οποίο βγήκε το βράδυ. Είναι σχεδόν τριάντα χρόνια νεότερος, φοιτητής πανεπιστημίου, ο Γιάννης.

Από το GNTM πέρασε στην ηθοποιία - Το πρόσωπο "φωτιά" που είχαμε γνωρίσει στις οντισιόν του ριάλιτι

Το βράδυ της Δευτέρας 12/7 προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Κλινική» , ωστόσο, αυτό που μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως πρώην παίκτης του GNTM όπου τον είχαμε δει στις οντισιόν του ριάλιτι μόδας είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για τον Γεράσιμο Κατσανέα ο οποίος ενσαρκώνει τον Ιωάννη Μαθιουδάκη στην σειρά. Να τονίσουμε πως ο ηθοποιός είχε πάρει μέρος στις auditions του GNTM και μάλιστα είχε καταφέρει να συγκινήσει τους κριτές με την ιστορία της ζωής του.