Κλινική: Το τεράστιο πρόβλημα υγείας της Ρόζας και η άρνηση που θα φέρει τα πάνω κάτω

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (27/7) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κλινική: Το τεράστιο πρόβλημα υγείας της Ρόζας και η άρνηση που θα φέρει τα πάνω κάτω

H νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Η Κλινική» (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης έκανε εχθές26/7) επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο οι εξελίξεις για ακόμη μια φορά αναμένονται να είναι άκρως καταιγιστικές καθώς η Ρόζα θα φτάσει στην κλινική μετά από έντονο πόνο.

Τι θα δούμε σήμερα (27/7) στην Κλινική - Επεισόδιο 11

Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα. Η Ρόζα (65), φτάνει στη κλινική μετά από έντονο πόνο. Πριν από μήνες, είχε υποβληθεί σε εγχείρηση βουβωνοκήλης.

Το μέλημα της είναι ο γιος της, ο Δημήτρης (40), που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του και δεν δέχεται να μειώσει τις δραστηριότητες της. Ο Κίμωνας (18), ο γιος του γιατρού Χρήστου Κέλερη και της Βάλιας, έχει αμυγδαλίτιδα. Στην κλινική φτάνει με την 'κουλ' κοπέλα της σχολής του, την Μυρτώ (19). Έχουν κάνει μία συμφωνία. Αυτός την βοηθάει με τις εργασίες της σχολής και εκείνη τον βοηθάει να γίνει πιο δημοφιλής.

Όμως είναι φανερό ότι ο Κίμωνας θέλει κάτι περισσότερο από την Μυρτώ. Η Κλαίρη (40) τον τελευταίο καιρό αισθάνεται ένα πνίξιμο όταν περπατά ή όταν ανεβαίνει σκάλες. Οι γιατροί της κλινικής θα προσπαθήσουν αν τη βοηθήσουν να απεξαρτηθεί από το κάπνισμα άμεσα.

Από το GNTM πέρασε στην ηθοποιία - Το πρόσωπο "φωτιά" που είχαμε γνωρίσει στις οντισιόν του ριάλιτι παίζει στη σειρά

Το βράδυ της Δευτέρας 12/7 προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Κλινική». Ωστόσο, αυτό που μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως πρώην παίκτης του GNTM όπου τον είχαμε δει στις οντισιόν του ριάλιτι μόδας είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για τον Γεράσιμο Κατσανέα ο οποίος ενσαρκώνει τον Ιωάννη Μαθιουδάκη στην σειρά. Να τονίσουμε πως ο ηθοποιός είχε πάρει μέρος στις auditions του GNTM και μάλιστα είχε καταφέρει να συγκινήσει τους κριτές με την ιστορία της ζωής του.