Κλινική: Το τσίμπημα δράκαινας και οι δύσκολες ώρες για τον ηλικιωμένο Νικήτα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 28/7

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κλινική: Το τσίμπημα δράκαινας και οι δύσκολες ώρες για τον ηλικιωμένο Νικήτα

H νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Η Κλινική» (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης έκανε 26/7) επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο οι εξελίξεις για ακόμη μια φορά αναμένονται να είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ο Νικήτας θα ανησυχήσει τους πάντες με το πρόβλημα υγείας του.

Τι θα δούμε σήμερα (28/7) στην Κλινική - Επεισόδιο 12

Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα. Ο Νικήτας (78) είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας που πηγαίνει στο νοσοκομείο υποφέροντας από πόνο και έχοντας την πεποίθηση ότι λόγω του βεβαρυμμένου ιατρικού του ιστορικού, δεν έχει πολλές πιθανότητες για γρήγορη ανάρρωση, κάτι που απογοητεύει τον εγγονό του που τον υπεραγαπά.

Ένα τσίμπημα δράκαινας ταλαιπωρεί τη μικροβιολόγο του νοσοκομείου Λέτα, όμως τα συμπτώματα της χρειάζονται περαιτέρω διερεύνηση από την παθολόγο, με την οποία δεν έχουν και την καλύτερη των σχέσεων. Ο Πασχάλης (45) ζαλίστηκε όταν βρισκόταν στο πάρκινγκ της εταιρείας που εργάζεται η κόρη του.

Η Ίριδα (40) τον είδε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Η Ίριδα και ο Πασχάλης θα έρθουν πιο κοντά και τότε είναι που η κόρη του, Δέσποινα (20), θα ενημερώσει τον πατέρα της ότι η Ίριδα είναι το αφεντικό της που θέλει να την απολύσει.

«Θα ορκιζόμουν πως βλέπω κάκιστη μεταγλώττιση!» - Η Κλινική έκανε πρεμιέρα και την "ξέσκισε" το Twitter

Το Twitter,έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι πανταχού παρόν, και πάντα είναι εκεί και περιμένει να σχολιάσει είτε θετικά, είτε αρνητικά, όπως τον Κωνσταντίνο Αργυρό πρόσφατα, τα εκάστοτε τηλεοπτικά προγράμματα της τηλεόρασης. Το βράδυ της Δευτέρας 11/7 έκανε πρεμιέρα η scripted reality σειρά του Αντ1 Κλινική με το Twitter να μην σταματά να σχολιάζει!

Πρώτο trend στο Twitter η Κλινική

Οι φανατικοί του Twitter έκαναν τις σχετικές συγκρίσεις τους με τις Οικογενειακές ιστορίες, ενώ δεν έλειψαν κι εκείνα τα σχόλια χρηστών που περίμεναν το ελληνικό Grey’s Anatomy, χωρίς ωστόσο να πέσουν μέσα, καθώς το κοινό δεν πείστηκε με τις ερμηνείες και τα σχόλια δεν ήταν και τόσο θετικά, έως καθόλου για το πρώτο επεισόδιο της σειράς.