Γη της Ελιάς: Βαμμένο με αίμα το τρέιλερ της β’ σεζόν - Πλάνα από τα πρώτα επεισόδια

Η δίκη της Αθήνας, ο γάμος Μανου - Μαρίνας και ο χωρισμός «βόμβα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Βαμμένο με αίμα το τρέιλερ της β’ σεζόν - Πλάνα από τα πρώτα επεισόδια

Το βράδυ της Πέμπτης 28/7 κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του δευτέρου κύκλου της αγαπημένης και παράλληλα πολύ πετυχημένης σειράς, Γη της Ελιάς. Το βίντεο, που καθηλώνει δημοσίευσε ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου από το προφίλ του στο instagram, για τον οποίο λέγεται ότι ίσως τον δούμε και να παίζει στα επόμενα επεισόδια.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές από τον Σεπτέμβριο, και αυτό φαίνεται από το ενός λεπτού απόσπασμα. Θα χυθεί αίμα, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν έντονες δηλώσεις για την Αθηνά, παραδοχές αλλά συνάμα και χαρές, με τον μοναδικό τρόπο, που καθήλωσε έναν χρόνο τώρα ο σεναριογράφος του σίριαλ.

Το τρέιλερ για την Β' κύκλο του σίριαλ ''Γη της Ελιάς''

Η Ελπίδα εισβάλλει στο δεύτερο κύκλο της σειράς

Ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο, καθώς ο Κουράκος συλλαμβάνει την Αθηνά για τη δολοφονία του Δημήτρη, ενώ αποκαλύπτει μπροστά σε όλους πως δεν ήταν γιός της αλλά εραστής της (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το τελευταίο επεισόδιο).

Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και οι τηλεθεατές αναμένουν με ανυπομονησία την έναρξή της επόμενης σεζόν για να δουν τη συνέχεια. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου, έκαναν πρόταση σε μια κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία είπε το ναι.

Ο λόγος για την Ελπίδα, η οποία συμφώνησε με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς της.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί όμως, η Ελπίδα, θα υποδυθεί μια ισοβίτισσα. Όπως είναι γνωστό, η Αθηνά συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για τον φόνο του Δημήτρη μέχρι να γίνει η δίκη της.

Σύμφωνα με τo spoiler του περιοδικού η Ελπίδα ως ισοβίτισσα θα έρθει κοντά με την Αθηνά όσο θα είναι φυλακισμένη, θα τη στηρίζει και θα την βοηθάει στα άσχημα. Όπως αναφέρει το περιοδικό, και η ίδια κρύβει μια απίστευτη ιστορία και ένα ένα πολύ σκοτεινό αλλά και πονεμένο παρελθόν, το οποίο σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται.

Παράλληλα ένας άλλος κίνδυνος ελλοχεύει για την Αθηνά καθώς στη Μάνη κάνει την εμφάνισή της η αδελφή του Δημήτρη. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση. Η επικίνδυνη γυναίκα έχει προσλάβει έναν σκληρό δικηγόρο που θα αναμετρηθεί με τον Λυκούργο για να αποσπάσει χρήματα από την Αθηνά.

Στην πραγματικότητα, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον αδερφό της, αφού για χρόνια δεν είχαν σχέσεις και δεν ήξερε ακόμη αν είναι ζωντανός. Το μόνο που την ενδιαφέρει -όπως και τον αδελφό της άλλωστε- είναι τα χρήματα της Αθηνάς.

 Γη της Ελιάς