Κλινική: Η λεχώνα Λουκία νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία και ανησυχεί σύζυγο και γιατρούς

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό 1/8 επεισόδιο της σειράς

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κλινική: Η λεχώνα Λουκία νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία και ανησυχεί σύζυγο και γιατρούς

H νέα σειρά του Ant1 «Κλινική» επιστρέφει απόψε με το νέο πρώτο επεισόδιο του μήνα Αυγούστου και αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Οι εξελίξεις θα είναι ανησυχητικές καθώς η εγκυμονούσα Λουκία εισάγεται στην κλινική λόγω αδιαθεσίας και τόσο ο σύζυγος, όσο και οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να τη βοηθήσουν...

Όσα θα δούμε απόψε 1/8 στην νέα σειρά του ANT1 - Eπεισόδιο 13

Η ξαφνική αδιαθεσία της 35χρονης λεχώνας Λουκίας, φέρνει αναστάτωση τόσο στην ίδια και τον άντρα της όσο και στον γυναικολόγο που την εξετάζει ευελπιστώντας να μην είναι κάτι σοβαρό. Ταυτόχρονα η Σωτηρία (25) πηγαίνει στην κλινική συνοδευόμενη από τον πατέρα της Κλεάνθη με συμπτώματα φαρυγγίτιδας. Ενώ ο γιατρός ψάχνει την αιτία των συμπτωμάτων η Σωτηρία κρατά κρυφό ένα μυστικό που σχετίζεται με την ασθένεια από την οποία πάσχει.

Τέλος Στέργιος (19) φτάνει στην κλινική λόγω ρινορραγίας που ξεκίνησε από το προηγούμενο βράδυ. Δεν έχει κοιμηθεί σχεδόν καθόλου και έχει ήδη αρχίσει να ανησυχεί. Η λύση στο πρόβλημα υγείας του βρίσκεται σε μια απερισκεψία του με σκοπό να ξανακερδίσει την κοπέλα του!

Η σειρά δεν έχει τα αναμενόμενα νούμερα που θα περίμενε το κανάλι

Πάντως παρά το γεγονός ότι για μέρες δεν έχουμε δει τα νούμερα της σειράς, δε φαίνεται ακόμα να έχει πείσει το ελληνικό κοινό καθώς παραμένει χαμηλά στις προτιμήσεις.

Εκπομπές και σειρές έφτασαν στο τέλος τους γι' αυτή την σεζόν και εν αναμονή της επόμενης οι σταθμοί κάπως έπρεπε να καλύψουν τα κενά. Συγκεκριμένα το κανάλι του ΑΝΤ1 αντικατέστησε τις Άγριες Μέλισσες με τη σειρά Κλινική, η οποία η αλήθεια είναι δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές στο twitter (δείτε εδώ όσα γράφτηκαν).

Ούτε καλές κριτικές ούτε καλά νούμερα τηλεθέασης θα πούμε εμείς αφού μας ήρθε το ραβασάκι από τα μηχανάκια της AGB κι έγραφε πάνω το μονοψήφιο... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr