Επέστρεψε στο κανάλι μετά από 11 χρόνια - Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Φαίη Μαυραγάνη

Νέα αρχή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο κανάλι μετά από 11 χρόνια - Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Φαίη Μαυραγάνη

Πολλά είχαν ακουστεί τελευταία για το όνομα της Φαίης Μαυραγάνη, η οποία αφού αποχαιρέτησε τον τηλεοπτικό σταθμό του Open έψαχνε το επόμενο βήμα, που θα κάνει στην τηλεόραση με τις φήμες να την θέλουν να πηγαίνει στον ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος, μπορεί να άφησε ένα κενό πίσω της, αυτό όμως καλύφθηκε πολύ σύντομα και σε συνέχεια ένα μήνα πριν την έναρξη της νέας σεζόν μάθαμε τα ευχάριστα για εκείνη. Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα 1/8 ο Αντ1 με επίσημη ανακοίνωση του, καλωσόρισε την παλιά του συνεργάτη και πάλι στον κανάλι, η οποία θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στούντιο με θέα».

H επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για τη Φαίη Μαυραγάνη

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, τη Φαίη Μαυραγάνη. Μετά από 11 χρόνια, η έγκριτη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία της, αλλά και με την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

Η Φαίη Μαυραγάνη, η ήρεμη δύναμη της ενημέρωσης, έχει ταυτίσει την επιτυχημένη δημοσιογραφική της πορεία με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα. Μέσα από τον ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να δίνει το δικό της ισχυρό στίγμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στούντιο με θέα».

Φαίη Μαυραγάννη - Αντ1

Βαρύ το "αντίο" της Μαυραγάνη από το OPEN

Η εκπομπή του OPEN, «Τώρα ό,τι συμβαίνει» έριξε σήμερα αυλαία (31/7) με την δημοσιογράφο, Φαίη Μαυραγάνη να είναι αρκετά συγκινημένη καθώς μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια στον σταθμό αποφάσισε πως έχει έρθει η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά της (δείτε εδώ ποιο πρόσωπο θα πάρει την θέση της).

«Ένας κύκλος εννέα χρόνων, από το Epsilon ξεκινώντας μέχρι σήμερα στο Open, έφτασε στο τέλος του. Ένας αγώνας με χαρές, συγκινήσεις, ευχάριστα πράγματα αλλά και δύσκολα, όπως και διακρίσεις πολλές, τελειώνει εδώ και θα συνεχίσουμε αλλού το Σεπτέμβριο.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μας αγάπησε και μας στήριξε, τους ανθρώπους μας που έκαναν το ρεπορτάζ, τους δικούς μας ιδιαίτερους ανθρώπους, που για μένα είναι αυτοί εδώ, οι συνεργάτες μου. Με στήριξαν και το ανταποδίδω. Ευχαριστώ και τα κορίτσια του μακιγιάζ, εκείνα που μας φρόντιζαν τα μαλλιά και την εικόνα μας γενικά.

Ευχαριστώ, φυσικά, τον κύριο Σαββίδη και τον κύριο Παναγιωτόπουλο για τη στήριξη. Ένα πράγμα θα πω ακόμη. Αν λένε καλό λόγο για σένα, είναι γιατί τον αξίζεις. Άκουσα πολλά καλά λόγια και σας ευχαριστώ».