Κλινική: Ένας παλιός φίλος του Ανδρέα απειλεί για αυτοκτονία με εκείνον και τη Σοφία να αναλαμβάνει δράση

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 2/8

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κλινική: Ένας παλιός φίλος του Ανδρέα απειλεί για αυτοκτονία με εκείνον και τη Σοφία να αναλαμβάνει δράση

Ένα νέο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί για τη σειρά ''Κλινική'' την Τρίτη 2/8 μετά το άσχημο περιστατικό, που οδήγησε τη Ρόζα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους, αυτή τη φορά η απώλεια κιλών της 19χρονης Αλέκας θα απασχολήσει τους γιατρούς της κλινικής αλλά και τον φίλο της Μάκη και θα του δημιουργήσει ανασφάλεια μήπως τώρα που έχει χάσει βάρος, τον αφήσει για κάποιον άλλον πιο όμορφο.

Οι εξελίξεις της σειρά ''Κλινική'' για την Τρίτη 2/8 (επ14)

Ο Σταύρος (27) είναι ένας ζογκλέρ των φαναριών που ζει στους δρόμους και φτάνει στο νοσοκομείο με έντονο πόνο στο γόνατο. Η σοβαρή κατάσταση της υγείας του θα αποτελέσει αφορμή για να έρθει πιο κοντά και με τη μητέρα του την οποία έχει να δει αρκετό καιρό… από τότε που εκείνος έφυγε από το σπίτι τους και έκανε στροφή 180 μοιρών στη ζωή του.

Κλινική

Ο Βασίλης (38)ένας παλιός φίλος του γιατρού Ανδρέα, φτάνει στην κλινική με έντονο πόνο μετά από ένα ατύχημα που είχε. Ισχυρίζεται πως αν δεν βρεθεί μια θεραπεία που να τον ανακουφίσει από τον πόνο, θα αυτοκτονήσει. Ο Ανδρέας και η Σοφία θα προσπαθήσουν να τον βοηθήσουν.

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 3/8

Το πρόβλημα υγείας του Σταμάτη (38) με τους έντονους πονοκεφάλους, προβληματίζει έντονα τους γιατρούς της κλινικής με τη ρίζα του κακού να βρίσκεται σε μια συνήθεια που έχει ο Σταμάτης.

Ο Χρύσανθος (45) είναι ένας γκουρού αυτοβοήθειας που φτάνει στην Κλινική επειδή σε μία ομιλία του, δέχτηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφο μιας θαυμάστριάς του. Η γιατρός Αντιγόνη Πετροπούλου συνειδητοποιεί ότι η αδυναμία και η ωχρότητα που παρουσιάζει μπορεί να οφείλονται σε κάτι άλλο.

Κλινική - Αντ1

Ο Τάκης (31), έχει έρθει στην κλινική για μετεγχειρητικό έλεγχο στο γόνατό του, έπειτα από ένα κάταγμα. Όμως μια επιπλοκή τον αναγκάζει να μείνει στην Κλινική με του γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τον συνεφέρουν.