''Αχτύπητο'' δίδυμο ξεκινάει στο Open - Kαμπουράκης και Στάθης μαζί στο επίσημο τρέιλερ της εκπομπής τους

Κάθε πότε θα τους βλέπουμε στις οθόνες μας;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Αχτύπητο'' δίδυμο ξεκινάει στο Open - Kαμπουράκης και Στάθης μαζί στο επίσημο τρέιλερ της εκπομπής τους

Από χθες που ανακοινώθηκε από το Open και επίσημα ο Παναγιώτης Στάθης, έκλεισε το δίδυμο της ενημέρωσης, αφού μαζί με τον Δημήτρη Καμπουράκη ανέλαβαν την ανανεωμένη «Ώρα Ελλάδος». Με ορμή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν το κανάλι παρουσίασε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της εκπομπής, όπου οι δύο δημοσιογράφοι παρουσιάζονται στο κοινό και ανακοινώνουν την πρεμιέρα αλλά και τις ώρες της εκπομπής.

Πολλές είναι οι μεταγραφικές κινήσεις αυτή την περίοδο μεταξύ των καναλιών, αφού η νέα σεζόν είναι πιο κοντά από ποτέ και όλοι οι σταθμοί επιθυμούν να αποκτήσουν τους καλύτερους. Και ενώ ο Δημήτρης Καμπουράκης έκανε την πορεία ΣΚΑΙ - Open o Άκης Παυλόπουλος επέλεξε την αντίθετη και από Σεπτέμβρη θα τον δούμε στο κανάλι του Φαλήρου, αφού θα κληθεί να καλύψει ένα σημαντικό κενό, που δημιουργήθηκε από τη μετακίνηση παρουσιάστριας στον ANT1.

To επίσημο τρέιλερ του Open για την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου και πλέον θα μεταδίδεται στις 7 το πρωί. Θα προηγείται ο Μάνος Νιφλής με τη Χρύσα Φώσκολου.

H Φαίη Μαυραγάνη στον ANT1 μετά από 11 χρόνια

Πολλά είχαν ακουστεί τελευταία για το όνομα της Φαίης Μαυραγάνη, η οποία αφού αποχαιρέτησε τον τηλεοπτικό σταθμό του Open έψαχνε το επόμενο βήμα, που θα κάνει στην τηλεόραση με τις φήμες να την θέλουν να πηγαίνει στον ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος, μπορεί να άφησε ένα κενό πίσω της, αυτό όμως καλύφθηκε πολύ σύντομα και σε συνέχεια ένα μήνα πριν την έναρξη της νέας σεζόν μάθαμε τα ευχάριστα για εκείνη. Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα 1/8 ο Αντ1 με επίσημη ανακοίνωση του, καλωσόρισε την παλιά του συνεργάτη και πάλι στον κανάλι, η οποία θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στούντιο με θέα».

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, τη Φαίη Μαυραγάνη. Μετά από 11 χρόνια, η έγκριτη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία της, αλλά και με την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

Η Φαίη Μαυραγάνη, η ήρεμη δύναμη της ενημέρωσης, έχει ταυτίσει την επιτυχημένη δημοσιογραφική της πορεία με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα. Μέσα από τον ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να δίνει το δικό της ισχυρό στίγμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στούντιο με θέα».

Φαίη Μαυραγάννη - Αντ1