Το νέο τρέιλερ του Deal μόλις κυκλοφόρησε και υπόσχεται πολλές χιλιάδες ευρώ

Σύντομα στους δέκτες μας για έβδομη σεζόν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Το νέο τρέιλερ του Deal μόλις κυκλοφόρησε και υπόσχεται πολλές χιλιάδες ευρώ

Το τηλεπαιχνίδι τύχης Deal ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Alpha για 7η συνεχόμενη σεζόν με παρουσιαστή φυσικά τον αναντικατάστατο Χρήστο Φερεντίνο. Ο σταθμός κυκλοφόρησε ένα πολύ όμορφο τρέιλερ και υπόσχεται να μοιράσει πολλά λεφτά, αφού και η φετινή σεζόν, μοίρασε ποσό που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο, βάζοντας το υψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

Άλλωστε είναι ένα παιχνίδι που έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις σε παίκτες και κοινό, αφού λίγοι είναι αυτοί που δεν κερδίζει, ενώ οι πιο τυχεροί και ψύχραιμοι παίκτες έχουν καταφέρει να αλλάξουν τη ζωή τους, αποσπώντας λεφτά που θα κέρδιζαν σε 10 χρόνια δουλειάς. Όπως για παράδειγμα ο παίκτης από τη Μεσσηνία που κατάφερε να αποσπάσει 60.000 ευρώ και ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό.

Το νέο τρέιλερ του Alpha για το Deal

Φέτος, παρακολουθήσαμε συναρπαστικά παιχνίδια με κέρδη που ζάλισαν τον τραπεζίτη. 222 παίκτες μοιράστηκαν περισσότερα από 1.220.000€ και ένας υπερτυχερός κέρδισε το μαγικό 60άρι! Έρχονται λοιπόν νέα αγωνιώδη επεισόδια.

Η πρώην του Θέμη Αδαμαντίδη, Βαρβάρα Κίρκη είχε παίξει σε επεισόδιο του παιχνιδιού

Τον προηγούμενο μήνα απασχόλησε έντονα η είδηση σχετικά με τον Θέμη Αδαμαντίδη, καθώς η πρώην σύντροφος του τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό και βίαιη συμπεριφορά στο πρόσωπο της.

Πολλά στοιχεία για τη Βαρβάρα Κίρκη δεν έχουμε, ωστόσο πέραν από τις δημόσιες εμφανίσεις της, στο πλευρό του καλλιτέχνη για εκείνους, που έχουν καλή μνήμη είναι γνωστό, πως η κυρία μας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με τις εμφανίσεις της. Πιο αναλυτικά, αποτελούσε ένα από τα κορίτσια του Deal καθώς με την εκρηκτική της παρουσία τη βλέπαμε να κρατάει τις γνωστές βαλίτσες με τα ποσά, που έδινε το παιχνίδι.