Η κλινική: Η σκληρή "μάχη" των γιατρών και το έκζεμα που θα προκαλέσει ταραχή

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (4/8) επεισόδιο του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η κλινική: Η σκληρή

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Κλινική» μπορεί να μην σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα, στο αποψινό (4/8) θα έρθουν για ακόμη μια φορά τα πάνω κάτω.

Οι εξελίξεις της σειράς ''Κλινική''

Επεισόδιο 16

Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα: Οι γονείς της παθολόγου Σοφίας, φτάνουν στα επείγοντα επειδή ο πατέρας της υποφέρει από έντονο βήχα, εμετό και πυρετό.

Ο παθολόγος Ανδρέας Γαζής που θα αναλάβει το περιστατικό θα βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν καταλάβει ότι η Σοφία δεν τους αποκάλυψε ποτέ ότι έχουν χωρίσει. Ο Γιώργος φτάνει στην Κλινική αναίσθητος, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι πάσχει από ελονοσία.

Η κατάσταση του θα χειροτερέψει με τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η Λαμπρινή (75 ετών) πάσχει από Αλτσχάιμερ και φτάνει στα επείγοντα συνοδευόμενη από τις κόρες της, Ιωάννα (50 ετών) και Ντέπυ (48 ετών) με πόνους στην κοιλιά. Ο Ιωάννης εντοπίζει έκζεμα στην πλάτη της Λαμπρινής που όμως εξελίσσεται σε κάτι πιο σοβαρό.

«Θα ορκιζόμουν πως βλέπω κάκιστη μεταγλώττιση!» - Η Κλινική έκανε πρεμιέρα και την "ξέσκισε" το Twitter

Το Twitter,έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι πανταχού παρόν, και πάντα είναι εκεί και περιμένει να σχολιάσει είτε θετικά, είτε αρνητικά, όπως τον Κωνσταντίνο Αργυρό πρόσφατα, τα εκάστοτε τηλεοπτικά προγράμματα της τηλεόρασης. Το βράδυ της Δευτέρας 11/7 έκανε πρεμιέρα η scripted reality σειρά του Αντ1 Κλινική με το Twitter να μην σταματά να σχολιάζει!

Πρώτο trend στο Twitter η Κλινική

Οι φανατικοί του Twitter έκαναν τις σχετικές συγκρίσεις τους με τις Οικογενειακές ιστορίες, ενώ δεν έλειψαν κι εκείνα τα σχόλια χρηστών που περίμεναν το ελληνικό Grey’s Anatomy, χωρίς ωστόσο να πέσουν μέσα, καθώς το κοινό δεν πείστηκε με τις ερμηνείες και τα σχόλια δεν ήταν και τόσο θετικά, έως καθόλου για το πρώτο επεισόδιο της σειράς.