Elif: Ο Μαχίρ υπόσχεται στη Μελέκ πως θα την βγάλει από τη φυλακή

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Παρασκευής 5/8;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Ο Μαχίρ υπόσχεται στη Μελέκ πως θα την βγάλει από τη φυλακή

Δύσκολα τα πράγματα για τους πρωταγωνιστές στην σειρά του STAR, Elif, καθώς ο Σαφάκ μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο και έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Μέσα στο σκοτάδι, όμως, φαίνεται πως έρχεται λίγο φως για την Μελέκ, αφού ο Μαχίρ της φέρνει καλά νέα.

Όλα όσα θα δούμε στην Elif την Παρασκευή 5/8

Επεισόδιο 1113

Ο Σαφάκ τραυματίζεται σοβαρά και υποβάλλεται σε χειρουργείο. Η Ζουλιντέ και ο Εμιρχάν βρίσκονται στο νοσοκομείο και περιμένουν νέα. Και οι δύο είναι πολύ λυπημένοι. Ο Τουφάν εμφανίζεται και απειλεί τη Ζουλιντέ να μην πει την αλήθεια στην αστυνομία, πως δηλαδή τραυμάτισε τον Σαφάκ.

Η Λεμάν καταλαβαίνει ότι η Ζουλιντέ λέει ψέματα στην αστυνομία και θυμώνει επειδή πιστεύει ότι προστατεύει τον πρώην σύζυγό της. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να ηρεμήσει τη Λεμάν αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Λεμάν δεν θέλει πια η Ζουλιντέ να την αποκαλεί μητέρα. Πιστεύει ότι η Ζουλιντέ έγινε αιτία για να τραυματιστεί ο γιος της και τη βλέπει πια ως εχθρό. Η Κιγιμέτ ακούει κρυφά την Ελίφ και τον Μαχίρ να μιλάνε.

Elif

Ο Μαχίρ υπόσχεται στην Ελίφ ότι η Μελέκ θα βγει από τη φυλακή. Η Κιγιμέτ θυμώνει και αγχώνεται. Η Ελίφ γίνεται εξαιρετικά χαρούμενη και αισιόδοξη και αγκαλιάζει τον Μαχίρ. Η Φικρέτ πιστεύει ότι η Κιγιμέτ είναι η ένοχη και το λέει στον Μαχίρ. Ο Μαχίρ αγχώνεται αλλά έχει χρόνο για να βρει μια λύση

Οι εξελίξεις της Δευτέρας 8/8

Επεισόδιο 1114

Ο Μαχίρ κάνει στην Ελίφ μια πρόταση, που δεν μπορεί να αρνηθεί. Πηγαίνουν να φάνε σάντουιτς με ψάρι στην παλιά γειτονιά της Ελίφ. Ο Κερέμ που τους βλέπει να πηγαίνουν βόλτα θυμώνει γιατί νομίζει ότι πρόκειται να συναντήσουν την Ασλί. Όταν η Ελίφ επιστρέφει, το πρώτο πράγμα που κάνει ο Κερέμ είναι να ρωτήσει την Ελίφ αν η Ασλί ήταν μαζί τους ή όχι.

Ενώ η Ελίφ λέει τι όμορφη μέρα πέρασαν με την Ασλί, ο Κερέμ νιώθει απαίσια. Φαντάζεται ότι ο Μαχίρ τους κάνει να γελούν και η Ασλί τον κοιτάζει με αγάπη. Τότε συνειδητοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει την Ασλί. Από την άλλη πλευρά, η Kιγιμέτ είναι θυμωμένη με τον Μαχίρ. Η οργή της πολλαπλασιάζεται όταν της τηλεφωνεί η Φικρέτ. Η Κιγιμέτ πιστεύει ότι η Φικρέτ της τηλεφωνεί στην προσπάθειά της να βρει στοιχεία.

Δεν ξέρει τι να κάνει και βρίσκεται σε πανικό. Όταν απαντά στο τηλεφώνημά της, η Φικρέτ της λέει κάτι που η Κιγιμέτ δεν περίμενε ποτέ να ακούσει. Τώρα, η Κιγιμέτ «πετάει» στα σύννεφα. Ωστόσο, η Φικρέτ είναι αυτή που γελάει δυνατά.