Σταματάκης εναντίον Βρουλάκη - Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Λάλου με τον Μάινα από τα γυρίσματα του «Σασμού»

Έχουμε πολλά να δούμε από τη νέα σεζόν...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σταματάκης εναντίον Βρουλάκη - Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Λάλου με τον Μάινα από τα γυρίσματα του «Σασμού»

Την ίδια στιγμή που όλοι κάνουν διακοπές οι συντελεστές του «Σασμού» δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να έχουν έτοιμη τη νέα σεζόν το Σεπτέμβρη, που ελπίζουν να αποζημιώσει πλήρως τους τηλεθεατές. Οι ηθοποιοί της σειράς ανεβάζουν σχεδόν καθημερινά stories από τα γυρίσματα μη μπορώντας να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους και σε ένα από αυτά είδαμε για πρώτη φορά μαζί και τον Δημήτρη Λάλο με τον νεοεισαχθή Στέλιο Μάινα.

Όλοι έμειναν συγκλονισμένοι από το τέλος της πρώτης σεζόν, αφού ο γάμος δεν πήγε τελικά όπως τον περιμέναμε, λόγω της αποκάλυψης του Μανώλη για τον Μαθίο. Ωστόσο ο Λάλος έκανε ένα μικρό spoiler από τα γυρίσματα, αφού με τη φωτογραφία που δημοσίευσε, πρόδωσε το αν παντρεύονται τελικά με την Βασιλική ή όχι.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Στέλιου Μάινα με τον Δημήτρη Λάλο

Στέλιος Μάινας vs Δημήτρης Λάλος λοιπόν ή αλλιώς Παύλος Βρουλάκης vs Μαθιού Σταματάκη.

Ο Δημήτρης Λάλος μαζί με τον Στέλιο Μάινα στα γυρίσματα του Σασμού

Αυτόν το ρόλο θα ενσαρκώσει ο Μάινας στον β' κύκλο του Σασμού

Η επιτυχία της σειράς ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και έτσι φυσικά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, με τα γυρίσματα να βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Ένας από τους ρόλους έκπληξη θα είναι και αυτός που θα ενσαρκώσει ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος μπήκε στο προσκήνιο στο προηγούμενο επεισόδιο αφού στο όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης, είδαμε εκείνον ή για την ακρίβεια τα πόδια του να αναδύονται από το βυθό.

Ο Στέλιος Μάινας μπαίνει την επόμενη σεζόν στον Σασμό για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος θεωρούνταν νεκρός από την οικογένεια Βρουλάκη, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.