«Αυτή η νύχτα μένει» - Κυκλοφόρησε το πρώτο λυρικό τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha

Έρχεται για να αλλάξει τις νύχτες σας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Αυτή η νύχτα μένει» - Κυκλοφόρησε το πρώτο λυρικό τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha

Ο Σεπτέμβρης είναι πιο κοντά από ποτέ και τα κανάλια ξεκινούν σιγά-σιγά να δημοσιεύουν τα πρώτα τρέιλερ από τις νέες σειρές που θα δούμε στην τηλεοπτική μας οθόνη. Ο Alpha έχει μεγάλο αβαντάζ στη μυθοπλασία, αφού πέρα από το «Σασμό», που ήδη έχει καταγράψει μεγάλη επιτυχία, από την πρώτη του σεζόν, φέρνει στις οθόνες μας και την τηλεοπτική απόδοση του «Αυτή η νύχτα μένει» του βιβλίου που έχει γίνει και ταινία. Κυκλοφόρησε μάλιστα και το πρώτο λυρικό τρέιλερ το οποίο είναι πολλά υποσχόμενο.

Το κανάλι φροντίζει να διαφημίσει καλά τις δύο παραγωγές στις οποίες ποντάρει για να του εκτοξεύσουν τα νούμερα από τη νέα σεζόν. Έτσι πέρα από την τηλεοπτική διαφήμιση, βλέπουμε πως μπάνερ του «Σασμού» και του «Αυτή η νύχτα μένει» συναντά πλέον κανείς σε κάθε απίθανο μέρος, ακόμα και στα αεροδρόμια της χώρας μας. Ανυπομονούμε λοιπόν για τον Σεπτέμβρη!

Το πρώτο λυρικό τρέιλερ του «Αυτή η νύχτα μένει»

«Στη νύχτα νιώθαμε θιασώτες μιας παράστασης φαντασμαγορικής, με έναν αόρατο σκηνοθέτη να δίνει το πρόσταγμα και οι θαμώνες-άνθρωποι της διπλανής πόρτας να μεταμφιέζονται σε άρχοντες κόντρα στη χωματερή της άχαρης ζωής τους», γράφει ο Θάνος Αλεξανδρής.

Πρόσωπα σκοτεινά φωτίζονται από έναν «αόρατο σκηνοθέτη». Μας κοιτάνε στα μάτια προκαλώντας να μαντέψουμε τα μυστικά τους. Το σκοτάδι εναλλάσσεται με το φως. Η κάμερα κινείται αργά στους ήχους της φωνής της Γιώτας Νέγκα, ο χρόνος πλαταίνει… κάθε στιγμή έχει να διηγηθεί μια ιστορία. Η νύχτα είναι σκληρή. Έχει τους δικούς της κανόνες, αγώνα για επιβίωση και δίψα για ζωή. Στο ίδιο τραπέζι τα πίνουν κάθε βράδυ η ζωή, η καψούρα και ο θάνατος.

Το λυρικό trailer της νέας δραματικής σειράς του Alpha, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, αποτυπώνει μοναδικά την ατμόσφαιρα στα μπουζούκια τη δεκαετία του ’80, σαν μία ταινία μικρού μήκους. Κινηματογραφική αισθητική, υψηλή παραγωγή, εκπληκτική φωτογραφία, αργή κίνηση, εξωτερικά πλάνα συνθέτουν ένα άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μια λιτανεία στις νύχτες που γέμισαν με πάθος τις ζωές των θαμώνων.

Η νέα μεγάλη παραγωγή «Αυτή η νύχτα μένει» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha για να αλλάξει τις νύχτες μας. Με φόντο το «Όνειρο», ένα σκυλάδικο του Αγρινίου, παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων. Δύο κόσμοι θα ανταμώσουν για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου. Μυστικά θα αποκαλυφθούν και ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί από τις στάχτες.

Η σειρά που βασίζεται στο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή «Αυτή η νύχτα μένει», έρχεται με ένα εξαιρετικό καστ ταλαντούχων ηθοποιών πλαισιωμένο από σπουδαίους συντελεστές σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών για τη σειρά

Οι εξαιρετικοί πρωταγωνιστές και ο συγγραφέας του βιβλίου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy day» το πρωί της Τετάρτης 6/7 για τη σειρά, τους ρόλους, τη συνεργασία τους, τη δεκαετία του ’80, τη διασκέδαση στα μπουζούκια.

«Η σειρά προέρχεται από ένα υπέροχο βιβλίο, μια πολύ μεγάλη παραγωγή με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, έχω πολλή όρεξη για δουλειά, με εξιτάρει ο χαρακτήρας του δημάρχου που υποδύομαι για να ασχοληθώ μαζί του» ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου και στη συνέχεια ο Βασίλης Μπισμπίκης συμπλήρωσε «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην προετοιμασία της σειράς με σπουδαίους ηθοποιούς και συντελεστές και αγωνιώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα».