Ποδαρικό στον ΣΚΑΙ με Γιώργο Αυτιά - Αυτή είναι η ημερομηνία που ξεκινάει η εκπομπή του

Πρωινός, πρωινός...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ποδαρικό στον ΣΚΑΙ με Γιώργο Αυτιά - Αυτή είναι η ημερομηνία που ξεκινάει η εκπομπή του

Μια ανάσα πριν από την έναρξη της νέας σεζόν και όλα τα κανάλια αποκαλύπτουν μέρα με τη μέρα τις λεπτομέρειες και τα τρέιλερ για τις εκπομπές τους. Έτσι και ο ΣΚΑΙ έχει κάνει γνωστό το πότε ξεκινάει η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά «Σήμερα» που παρουσιάζεται τα τελευταία 12 χρόνια, αλλά και την ώρα έναρξής της σε καθημερινή βάση.

Στο μεταξύ μία από τις αθόρυβες μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν αυτή μιας ξανθιάς κούκλας δημοσιογράφου από το OPEN στο ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια που έχει υπάρξει και μοντέλο και πήρε και διακρίσεις στα καλλιστεία, εμφανίζεται πλέον στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και η εμφάνισή της είναι εμφανώς αλλαγμένη από την τελευταία φορά που την είδαμε.

Η ημερομηνία και η ώρα έναρξης της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά

Ο δημοσιογράφος λοιπόν θα λέει και φέτος «Καλημέρα» στις 5.30 το πρωί τα Σαββατοκύριακα. Μένουν ακριβώς δύο εβδομάδες πριν ξαναβγεί στον «αέρα» αφού η εκπομπή του θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου.

Ο ΣΚΑΪ ήδη από την περσινή σεζόν ξεκίνησε πολύ νωρίς το νέο του πρόγραμμα και φαίνεται ότι το ίδιο θα πράξει και φέτος.

Πρεμίερα και για Οικονόμου, Παυλόπουλο και Κουτροκόη

Το κανάλι του ΣΚΑΪ έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία όσον αφορά τα προγράμματα που σχεδιάζει να παρουσιάσει από την αρχή της επόμενης σεζόν, στην προσπάθεια του να ανεβάσει τα υπάρχοντα νούμερα. Μάλιστα, έβγαλε ήδη ανακοίνωση για μία από τις εκπομπές που θα κρατούν συντροφιά στο κοινό από τον Σεπτέμβρη.

Ο λόγος για την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ», η οποία θα κάνει πρεμιέρα λίγο πριν τελειώσει ο Αύγουστος και θα αποτελεί την πρωινή ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Και τη νέα σεζόν, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πρώτοι, όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας, μέσα από την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ». Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας.

Όλη η επικαιρότητα θα «τρέχει» μπροστά μας με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα.

Συντονιζόμαστε καθημερινά στο «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη, επειδή η ουσία της ημέρας που ξεκινά, βρίσκεται στην ενημέρωση, στον ΣΚΑΪ.

ΣΚΑΪ - Σήμερα