Κλινική: Μία επέμβαση, ένα μωρό και μία διαγνώση που θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές πολλών

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο την Δευτέρα 8/8

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κλινική: Μία επέμβαση, ένα μωρό και μία διαγνώση που θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές πολλών

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να μην ήταν τόσο ενθαρρυντικά, τουλάχιστον στην αρχή, ωστόσο η καθημερινή σειρά του Αντ1, Κλινική συνεχίζει ακάθεκτη κρατώντας συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, και την Δευτέρα 8/8 με ένα ακόμη συνταρακτικό επεισόδιο, το οποίο θα μας παρουσιάσει θέματα βγαλμένα από τη ζωή, που θα μπορούσαν να έχουν συμβεί στον καθένα μας.

Μην χάσετε σήμερα στην Κλινική

Επεισόδιο 17 - Ο Σταύρος (17) έρχεται στην Κλινική με σοβαρό πρόβλημα υγείας που χρειάζεται επειγόντως επέμβαση. Η μεγάλη του ανησυχία όμως είναι αν θα προλάβει να γνωρίσει τον έρωτα πριν είναι πολύ αργά. Ο Ανδρέας καλείται να αντιμετωπίσει την εφηβεία της κόρης του, της Στέφης (16), όταν στην Κλινική φτάνουν ο Γρηγόρης (50) με το γιο του τον Ορέστη. Ο Ορέστης και η Στέφη είναι πολύ καλοί φίλοι.

Μία επέμβαση, ένα μωρό και μία διαγνώση που θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές πολλών

Η Ζωή (43) και η Αθηνά (35), είναι αδερφές και φτάνουν στα επείγοντα γιατί ο Πάρης (4), ο τεσσάρων μηνών γιος της Ζωής, έπεσε από την αγκαλιά της Αθηνάς. Αν και ο γιατρός Ιωάννης Μαθιουδάκης δεν βλέπει να έχει κάτι σοβαρό το μωρό, υποψιάζεται ότι μπορεί και να μην ήταν ατύχημα η πτώση του. Η Αθηνά, θα διαγνωστεί με μία ασθένεια που θα αλλάξει τη ζωή της.

Από το GNTM πέρασε στην ηθοποιία - Το πρόσωπο "φωτιά" που είχαμε γνωρίσει στις οντισιόν του ριάλιτι

Το βράδυ της Δευτέρας 12/7 προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Κλινική» (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε). Ωστόσο, αυτό που μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως πρώην παίκτης του GNTM όπου τον είχαμε δει στις οντισιόν του ριάλιτι μόδας είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για τον Γεράσιμο Κατσανέα ο οποίος ενσαρκώνει τον Ιωάννη Μαθιουδάκη στην σειρά. Να τονίσουμε πως ο ηθοποιός είχε πάρει μέρος στις auditions του GNTM και μάλιστα είχε καταφέρει να συγκινήσει τους κριτές με την ιστορία της ζωής του.