Σασμός: Έφτασε η ώρα που περιμέναμε πως και πως - Ο Νικηφόρος όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και είναι αμείλληκτος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Έφτασε η ώρα που περιμέναμε πως και πως - Ο Νικηφόρος όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Και ενώ τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν του Σασμού τρέχουν πυρετωδώς, με τους ηθοποιούς να μοιράζονται στιγμιότυπά από τις σκηνές τους μαζί, έφτασε η ώρα που ο Νικηφόρος θα δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο, κάτι που περιμέναμε η αλήθεια είναι ως τηλεοπτικό κοινό εδώ και καιρό, και όλα ξεκινούν με τον Μαθιό ο οποίος θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο Νικηφόρος όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στην δεύτερη σεζόν

Την ώρα που ο Μαθιός προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του, ο Νικηφόρος βρίσκεται σε μία εσωτερική πάλη με τον εαυτό του καθώς νιώθει πως κάτι έχει πάει στραβά και πως μπορεί όντως ο Μαθιός να έχει διαπράξει το έγκλημα, για λόγους τιμής της οικογένειας, ωστόσο θα είναι με το μέρος του, και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να βρει ένα αθωωτικό στοιχείο.

Όλα αυτά βέβαια θα ανατραπούν καθώς ο Νικηφόρος μαθαίνει όλη την αλήθεια, και από πιο κοντινός του άνθρωπός θα γίνει ο πιο θανάσιμος εχθρός του, και κυριολεκτικά ο εφιάλτης του Μαθιού όπως θα δούμε και στα επεισόδια που θα έρθουν στους δέκτες μας από Σεπτέμβρη!

Ο Νικηφόρος όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Η παρουσία του Παύλου Βρουλάκη θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό, τη στιγμή που ο Άγγελος μπαίνει στο χώμα με τον Μαθιό να κατηγορείται άδικα για τον φόνο του και να οδηγείται στην φυλακή γεγονός που παγώνει τους πάντες και πιο συγκεκριμένα τον Νικηφόρο.

Η Καλλιόπη σοκάρεται και ορκίζεται εκδίκηση παρότι εκείνη ευθύνεται και δεν βγαίνει να πει την αλήθεια τουλάχιστον όχι στην αρχή. Ο σασμός εξαφανίζεται από το πλάνο...

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τη στιγμή που ο Αστέρης βγήκε από τη φυλακή και τώρα ο Μαθιός, ο μεγαλύτερος γιος της Καλλιόπης, οδηγείται πίσω από τα σίδερα. Το μπρελόκ του που βρήκαν στον τόπο εγκλήματος του Αγγελου, τον ενοχοποιεί, όμως η αστυνομία... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr