Κλινική: Τρεις νέοι ασθενείς και τρεις νέες ιστορίες - Μην χάσετε το επεισόδιο απόψε 9/8 στον Αντ1

Ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κλινική: Τρεις νέοι ασθενείς και τρεις νέες ιστορίες - Μην χάσετε το επεισόδιο απόψε 9/8 στον Αντ1

Εδώ και λίγο καιρό έχει κάνει πρεμιέρα η Κλινική, η καθημερινή σειρά που κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μπορεί τα νούμερα να μην είναι και τόσο ενθαρρυντικά, ωστόσο το κοινό φαίνεται πως την προτιμά, καθώς τα σχόλια σε Twitter και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίρνουν "φωτιά" σε κάθε επεισόδιο.

Μην χάσετε σήμερα Τρίτη 9/8 στην Κλινική

Επεισόδιο 18 - Η Ματίνα (30) φτάνει στην Κλινική μετά από επιληπτικές κρίσεις. Ήταν μόνη της στο σπίτι όταν συνέβη, αλλά ευτυχώς ο Στέλιος (30), ο γείτονας από απέναντι, την είδε από το παράθυρο και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Ο Στέλιος θα μείνει στο πλευρό της, προκειμένου να της εξομολογηθεί επιτέλους τον έρωτά του για εκείνη.

Ο Αλέξανδρος (16) παραπονιέται πως πονάει στο στήθος με τη μητέρα του Βέρα (42) να πιστεύει πως ο γιος της λέει ψέματα και όλα αυτά τα κάνει γιατί ζηλεύει τον μικρό του αδελφό. Τελικά οι γιατροί θα ανακαλύψουν πως όντως πάσχει από μία καρδιακή ασθένεια.

Η Μπέτυ (30 ) ισχυρίζεται ότι αισθάνεται πόνους στην περιοχή των γλουτών και των μηρών και τους αποδίδει στην λιποαναρρόφηση που είχε κάνει στο παρελθόν. Κατά την εξέταση ο γιατρός διαπιστώνει ότι η αιτία του πόνου είναι κάτι παραπάνω από μια απλή λιποαναρρόφηση. Τελικά η Μπέτυ παραδέχεται ότι έχει κάνει ριζική αλλαγή στο σώμα της για να επανέλθει όπως ήταν πριν γεννήσει.

Μην το χάσετε απόψε 9/8 στον Αντ1

Τι νούμερα είχε κάνει στην πρεμιέρα η σειρά

Εκπομπές και σειρές έφτασαν στο τέλος τους γι' αυτή την σεζόν και εν αναμονή της επόμενης οι σταθμοί κάπως έπρεπε να καλύψουν τα κενά. Συγκεκριμένα το κανάλι του ΑΝΤ1 αντικατέστησε τις Άγριες Μέλισσες με τη σειρά Κλινική, η οποία η αλήθεια είναι δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές στο twitter (δείτε εδώ όσα γράφτηκαν).

Ούτε καλές κριτικές ούτε καλά νούμερα τηλεθέασης θα πούμε εμείς αφού μας ήρθε το ραβασάκι από τα μηχανάκια της AGB κι έγραφε πάνω το μονοψήφιο... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr