Τηλεθεατές προσοχή: "Έσκασε" η είδηση που όλοι περιμέναμε για τον 2ο κύκλο του Σασμού

Πότε κάνει πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθεατές προσοχή:

Πως και πως περιμένουν οι θαυμαστές του Σασμού, την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου που θα είναι συγκλονιστικός αν κρίνουμε από τα πρώτα αποκλειστικά ρεπορτάζ που έχουν βγει. Το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου, τελείωσε με την αστυνομία να ανακοινώνει στον Μαθιό την σύλληψη του, λίγο πριν παντρευτεί την Βασιλική, της οποίας της σκότωσε τον άντρα.

Όπως φαίνεται λοιπόν, το κανάλι έχει στοιχηματίσει πάνω στη σειρά και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού έναν ολόκληρο χρόνο έκανε νούμερα τηλεθέασης "φωτιά".

Πότε κάνει πρεμιέρα ο Σασμός

Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς θα μεταδοθεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Τη δεύτερη σεζόν αναμένεται να μπουν και άλλοι ρόλοι που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας. Ήδη γνωρίζουμε για τον Στέλιο Μάινα που θα φέρει μεγάλες συμφορές στην οικογένεια Βρουλάκη (δείτε εδώ), ενώ ανάμεσα τους θα δούμε και τον Γιώργο Γεροντιδάκη που θα αποτελέσει τις βασικότερες προσθήκες στο καστ.

Σασμός ημερομηνία πρεμιέρας

Το trailer

Την Τρίτη 16/8 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το τρέιλερ της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, Σασμός, και οι πρώτες εικόνες που δίνουν μονάχα μία γεύση από όσα θα ακολουθήσουν την σεζόν που έρχεται, αρκούν για να δημιουργήσουν τεράστια αγωνία στους τηλεθεατές για το μέλλον των πρωταγωνιστών, αν σας πούμε και ποιος θα πεθάνει από την οικογένεια της Καλλιόπης θα καταλάβετε για το δράμα που θα παρακoλουθήσουμε.

Η Βασιλική συναντά τον Μαθιό στη φυλακή, η Αργυρώ συναντά τον Αστέρη, ενώ ένας μυστικός αστυνομικός ετοιμάζει καινούρια σχέδια για τους πολίτες του χωριού. Τι άλλο θα συμβεί στο δεύτερο κύκλο του σίριαλ;