Elif: Ποτάμι τα δάκρυα μετά την συνάντηση του Μαχίρ και της Μελέκ στη φυλακή

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/8;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Ποτάμι τα δάκρυα μετά την συνάντηση του Μαχίρ και της Μελέκ στη φυλακή

Αν και εμείς γνωρίζουμε πως τα νέα θα είναι ευχάριστα για την Μελέκ, στο επεισόδιο της Elif που θα προβληθεί τη Δευτέρα, τα πράγματα είναι ακόμα περίεργα για όλους. Ιδιαίτερα ανάμεσα στην πρώτη και τον Μαχίρ. Μη χάσετε τις εξελίξεις!

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην Elif τη Δευτέρα 22/8

Επεισόδιο 1124

Ο Κερέμ είναι απογοητευμένος και λέει στη Χουμεϊρά τι του είπε η Ασλί. Παρόλο που αρχίζει να ανησυχεί για αυτόν, η Χουμεϊρά προσπαθεί να του δώσει ελπίδα. Ακόμη και όταν ο Κερέμ της λέει ότι η Ασλί τον διέγραψε, η Χουμεϊρά του κρατά το χέρι και του λέει μια καλή κουβέντα. Από την άλλη, ο Λεβέντ, της έχει μια έκπληξη.

Η Χουμεϊρά νιώθει σαν να ζει σε ένα όνειρο και βρίσκεται στα σύννεφα ενώ ο αγαπημένος της δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Ο Μαχίρ πηγαίνει να δει τη Μελέκ, παρόλο που δεν είναι μέρα επισκεπτηρίου. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει. Αναρωτιέται τον λόγο που ήρθε και τον ρωτάει αλλά δεν της λέει την αλήθεια.

Elif

Πράγματι, ο Μαχίρ έχει έρθει να τη δει για τελευταία φορά και να την αποχαιρετήσει, αλλά φυσικά δεν το λέει ανοιχτά. Όταν τελειώνει η ώρα της επίσκεψης, ο Μαχίρ της λέει ότι θα βγει σύντομα από τη φυλακή και την αγκαλιάζει. Φυσικά, η Μελέκ δεν βγάζει νόημα από τη συμπεριφορά του ενώ ο Μαχίρ κοιτάζει τα μάτια της για τελευταία φορά.

Οι εξελίξεις της Τρίτης 23/8

Επεισόδιο 1125

Ο Μαχίρ συνομιλεί με τη δικηγόρο Φικρέτ στο γραφείο της. Η γραμματέας τους ακούει και ενημερώνει την Κιγιμέτ. Αργότερα η Κιγιμέτ συναντά τον γιο της. Η Κιγιμέτ αισθάνεται άβολα λόγω της συμπεριφοράς του γιου της. Στη φυλακή η Μελέκ έχει χαθεί στις σκέψεις, αλλά είναι ήρεμη. Πριν κοιμηθούν, η Γκαρίς βομβαρδίζει τη Μελέκ με ερωτήσεις για τον Μαχίρ.

Η Γκαρίς λέει ότι ο Μαχίρ είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ. Η Μελέκ μένει άναυδη όταν τα ακούει όλα αυτά από κάποιον άλλον. Όμως, ταυτόχρονα ενθουσιάζεται. Ο Σαφάκ ρωτάει τη μητέρα του που είναι η Ζουλιντέ και ο Εμιρχάν και η Λεμάν βρίσκει ευκαιρία να τους προσβάλλει.

Η Ζουλιντέ πηγαίνει τον Εμιρχάν στον ψυχολόγο καθώς ο μικρός νιώθει ένοχος για ό,τι συνέβη στον Σαφάκ και δεν μπορεί να πει λέξη. Στο δρόμο συναντούν τον Τουφάν και ο Εμιρχάν τον κοιτάζει με φόβο. Η Φικρέτ έχει μια απρόοπτα περίεργη συνάντηση με την Κιγιμέτ όταν εισβάλει στο αυτοκίνητό της. Η Κιγιμέτ προκαλεί τη Φικρέτ και εκείνη θυμώνει.