Σασμός: Spoiler ''φωτιά'' για το μέλλον του Μαθιού - Το αποκάλυψε ο Λάλος λίγο πριν την έναρξη του 2ου κύκλου

Δεν είναι και περίεργο...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Spoiler ''φωτιά'' για το μέλλον του Μαθιού - Το αποκάλυψε ο Λάλος λίγο πριν την έναρξη του 2ου κύκλου

Τη Δευτέρα 22/8 ο Δημήτρης Λάλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Alpha τώρα'' και μεταξύ των όσων δήλωσε δε μπόρεσε να μη μιλήσει για τη σειρά ''Σασμός'', που πρωταγωνιστεί και αναμένεται από τον Σεπτέμβρη να προβάλλει στην τηλεόραση τον Β' κύκλο.

Ο ηθοποιός δε θέλησε να δώσει πολλά στοιχεία για όσα πρόκειται να συμβούν στον Μαθιό, που υποδύεται, αν και από ότι λέγεται τα κάγκελα της φυλακής θα τα δει μπροστά του. Το μόνο, που άφησε να εννοηθεί είναι πως ο ρόλος του, που τον έχει συγκλονίσει, στο μέλλον της σειράς έχει να περάσει και άλλα πολλά δύσκολα.

Το spoiler του Δημήτρη Λάλου για το μέλλον του Μαθιού στον Σασμό

«Ο Μαθιός με έχει σημαδέψει, με σημαδεύει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, είμαι σίγουρος και γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω μια ερμηνεία την καλύτερη που μπορώ. Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός, σίγουρα είναι ένας χαρακτήρας που περνά μια διαδρομή, όπου στο τέλος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να καθαρθεί. Αυτό είναι το βέβαιο», είπε αρχικό Δημήτρης Λάλος.

«Η κάθαρση μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Αυτό από παλαιότερα, αντί για spoiler λέγεται προοικονομία. Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο χαρακτήρας, όμως αυτό το αφήνουμε ανοιχτό γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται, με έναν ανοιχτό ορίζοντα.

Δεν ηθικολογούμε στους χαρακτήρες μας, διότι αν ηθικολογούσαμε αν κάποιος είναι καλός ή κακός χαρακτήρας θα έπρεπε όλοι οι σπουδαίοι, όπως ο Ριχάρδος, ο Οθέλος… όλοι αυτοί να απαγορευθούν. Η μυθοπλασία δείχνει το σκοτάδι πολλές φορές, μόνο και μόνο για να τονίσει το φως».

Το συγκλονιστικό trailer του Β' κύκλου

Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς θα μεταδοθεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Τη δεύτερη σεζόν αναμένεται να μπουν και άλλοι ρόλοι που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας. Ήδη γνωρίζουμε για τον Στέλιο Μάινα που θα φέρει μεγάλες συμφορές στην οικογένεια Βρουλάκη (δείτε εδώ), ενώ ανάμεσα τους θα δούμε και τον Γιώργο Γεροντιδάκη που θα αποτελέσει τις βασικότερες προσθήκες στο καστ.

Την Τρίτη 16/8 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το τρέιλερ της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, Σασμός, και οι πρώτες εικόνες που δίνουν μονάχα μία γεύση από όσα θα ακολουθήσουν την σεζόν που έρχεται, αρκούν για να δημιουργήσουν τεράστια αγωνία στους τηλεθεατές για το μέλλον των πρωταγωνιστών, αν σας πούμε και ποιος θα πεθάνει από την οικογένεια της Καλλιόπης θα καταλάβετε για το δράμα που θα παρακoλουθήσουμε.

Η Βασιλική συναντά τον Μαθιό στη φυλακή, η Αργυρώ συναντά τον Αστέρη, ενώ ένας μυστικός αστυνομικός ετοιμάζει καινούρια σχέδια για τους πολίτες του χωριού. Τι άλλο θα συμβεί στο δεύτερο κύκλο του σίριαλ;