Ζέτα Δούκα: Με εμφανώς αλλαγμένη εμφάνιση δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα από την «Άγρια Γη»

Πολλά υποσχόμενη η νέα σειρά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ζέτα Δούκα: Με εμφανώς αλλαγμένη εμφάνιση δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα από την «Άγρια Γη»

Μετά από ένα ξεκούραστο καλοκαίρι η Ζέτα Δούκα επέστρεψε πίσω στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και συγκεκριμένα στα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΚΑΙ, «Άγρια Γη» στην οποία και θα πρωταγωνιστεί. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου, αλλά και μια φωτογραφία με την τηλεοπτική της κόρη.

Η νέα σειρά δείχνει πολλά υποσχόμενη και σε αυτήν θα δούμε να παρελαύνουν πολλά ''αστέρια'' του χώρου, αλλά και άλλοι που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην υποκριτική. Μία από αυτούς θα είναι και ένα πασίγνωστο μοντέλο το οποίο το γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM.

Oι πρώτες αναρτήσεις της Ζέτας Δούκα από τα γυρίσματα της Άγριας Γης

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την Όλγα Γρίβα, μια γυναίκα που κατηγορείται για μια απαγωγή, αλλά και για την αρπαγή της περιουσίας του Άρη Μάρκου. Ανέβασε αρχικά βίντεο από τα γυρίσματα, στα οποία φαίνεται να βάφει τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου.

Στη συνέχεια μοιράστηκε και μια φωτογραφία με την τηλεοπτική της κόρη "Ελπίδα". «Με την τηλεοπτική μου κόρη. "Ελπίδα" όνομα και πράγμα», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η Ζέτα Δούκα με την τηλεοπτική της κόρη στην Άγρια Γη

Η υπόθεση της νέας σειράς Άγρια Γη

Ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν.

Η δραματική καθημερινή σειρά «Άγρια Γη», έρχεται στον ΣΚΑΪ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους. Σε μια επαρχιακή πόλη, η ζωή κοντά στη γη κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά. Τα πρόσωπα είναι ευαίσθητα και ταυτόχρονα σκληρά σαν τη γη που τους θρέφει.

Καλό και κακό συνυπάρχει και οδηγεί τις ζωές τους σε ένα πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της μετριοπάθειας και της λήθης. Στην Άγρια Γη, η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης. Μιας αγάπης που ξεκίνησε μαζί με το κακό που έχει απλώσει τις ρίζες του παντού.

Ο Άρης, γυρίζει στην «Άγρια Γη» και πιάνει το νήμα της ζωής του ξανά. Μόνο που για να ενώσει τις άκρες του που κόπηκαν, θα πρέπει να σκάψει βαθιά και να τιμωρήσει αυτήν που έφταιξε. Τη γυναίκα που άρπαξε την περιουσία του και του στέρησε τον μικρό του αδερφό, την Όλγα.

Επιστρέφει στο κτήμα των γονιών του, πλημμυρισμένος νοσταλγία και μνήμες – κάποιες απ’ αυτές όμορφες και πάντα ζωντανές… Στιγμές με τους γονείς του, το άλογό του και την παιδική του φίλη, την Ελπίδα, την κόρη της γυναίκας που ευθύνεται για όλα.

Ο Άρης ξαναβλέπει την Ελπίδα, παντρεμένη πια και με παιδί. Όταν φτάνει στον τόπο του και χωρίς να το επιλέγει, γίνεται το πεπρωμένο της. Το ίδιο όμως κι εκείνη γι’ αυτόν. Γίνεται η δύναμη που θα μπορούσε να τον επαναφέρει σ’ αυτό που είναι στ’ αλήθεια, στον άντρα που θέλει να αγαπήσει, να αγαπηθεί και να αφήσει το βαρύ φορτίο της εκδίκησης πίσω του…

Θα καταφέρει η αγάπη να βάλει ένα τέλος; Η αγάπη που ξεκίνησε μαζί με το κακό κι έχει το ίδιο παλιά και γερή ρίζα μ’ αυτό…

Τον Γλυκάνισο ακολουθεί η Άγρια Γη

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά.