Δεν υπάρχει επιστροφή - Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή του Χασαπόπουλου και της Βούλγαρη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν υπάρχει επιστροφή - Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή του Χασαπόπουλου και της Βούλγαρη

Λίγες ημέρες πριν το κανάλι του MEGA ανακοίνωσε την έκτακτη αναβολή της πρεμιέρας της ενημερωτικής εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega, ωστόσο την Τρίτη 23/8 ανακοίνωσε την οριστική επιστροφή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη στην τηλεόραση.

Οι δυο τους θα πουν την πρώτη τους καλημέρα την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 05:00 το πρωί και είναι έτοιμοι να μπουν στο πρόγραμμα δυναμικά.

Η οριστική πρεμιέρα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega

Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA που έκλεισε θριαμβευτικά την τηλεοπτική σεζόν κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης, θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, την αμεσότητα, την άποψη και το χιούμορ να δίνει την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας της ημέρας.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη επιστρέφουν στη βάση τους και μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής είναι έτοιμοι να μας μεταφέρουν όλα τα νέα, τις εξελίξεις, τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο σε μια χρονιά που αναμένεται να σημαδευτεί από σημαντικές εξελίξεις.

Κρατώντας σταθερά τη σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές η εκπομπή θα διατηρήσει το δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.

Κοινωνία Ώρα Mega

Με καλεσμένους από όλους τους χώρους, της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, πρόσωπα που ξεχώρισαν και απόψεις που αξίζει να ακουστούν, η «Κοινωνία ώρα MEGA» θα ενισχύσει την παρέμβασή της σε θέματα που ενδιαφέρουν και αφορούν όλους μας. Δίνοντας με συνέπεια τον παλμό της επικαιρότητας από νωρίς το πρωί, η εκπομπή θα αναδεικνύει, επιπλέον, όλα όσα γίνονται αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο και δημιουργούν τάση στα social media.

«Δυστυχώς, αυτός ο...»

Την Παρασκευή 19/8, όπως εξηγήσαμε, "έσκασε" η είδηση πως η εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη, Κοινωνία Ώρα Mega, αναβάλει την πρεμιέρα της, καθώς όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και θα χρειαστεί να παραμείνει σε καραντίνα.

Το γεγονός αυτό ήταν αρκετά δυσάρεστο και για τον συνάδελφό της, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως τέτοια ζητήματα δεν μπορεί να τα προβλέψει κανείς, ωστόσο ελπίζει πως μετά την παράταση όλα θα συνεχίσουν την κανονική τους ροή, δίχως εμπόδια.

«Καλημέρα σε όλες και σε όλους καλό σαββατοκύριακο. Δυστυχώς αυτός ο κορωνοιός έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της νέας σεζόν, χτύπησε την @anthivoulgari.

Για να μην έχουμε άλλες απώλειες τις επόμενες ημέρες και για να είμαστε σίγουροι, υγιείς και δυνατοί, όλοι μας στην ομάδα της @koinoniaoramega , πήραμε μια μικρή παράταση και θα ξεκινήσουμε μέσα στην εβδομάδα. Η πρόληψη, η μάσκα και ο συνεχής έλεγχος με τέστ, μας προφυλάσσουν από τα χειρότερα και κυρίως μας βοηθούν στα σχέδια μας. Καλή αρχή σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος