Τέλος οι ''Οικογενειακές Iστορίες'' από τον Alpha - Το νέο ανατρεπτικό πρόγραμμα που θα τις αντικαταστήσει

Κυκλοφόρησε trailer

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέλος οι ''Οικογενειακές Iστορίες'' από τον Alpha - Το νέο ανατρεπτικό πρόγραμμα που θα τις αντικαταστήσει

O Alpha φαίνεται, πως έχει πολύ υψηλές προσδοκίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και κυρίως ποντάρει στην μυθοπλασία. Μπορεί ο ''Σασμός'' να αποτελεί το δυνατό του χαρτί, όμως δεν σταματάει εκεί.

Μέσα από ένα trailer, που κυκλοφόρησε το κανάλι παρουσίασε το νέο του Project ''Αμφιβολίες'', το οποίο είναι πολύ κοντά σε λογική με αυτή, που βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια στις ''Οικογενειακές ιστορίες'', οι οποίες ολοκλήρωσαν τα γυρίσματά τους.

Θα περιλαμβάνει απλούς ανθρώπους για ηθοποιούς και θα εστιάσει σε σχέσεις οικογενειών, οι οποίες συνήθως νομίζουν ότι γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, αλλά τελικά θα δούμε, πως δεν ισχύει πάντα αυτό.

Το trailer για τις ''Αμφιβολίες''

Εξίσου χαμό έχει κάνει και το επίσημο trailer για τον Β' κύκλο του Σασμού

Την Τρίτη 16/8 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το τρέιλερ της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, Σασμός, και οι πρώτες εικόνες που δίνουν μονάχα μία γεύση από όσα θα ακολουθήσουν την σεζόν που έρχεται, αρκούν για να δημιουργήσουν τεράστια αγωνία στους τηλεθεατές για το μέλλον των πρωταγωνιστών, αν σας πούμε και ποιος θα πεθάνει από την οικογένεια της Καλλιόπης θα καταλάβετε για το δράμα που θα παρακαλουθήσουμε.

Η Βασιλική συναντά τον Μαθιό στη φυλακή, η Αργυρώ συναντά τον Αστέρη, ενώ ένας μυστικός αστυνομικός ετοιμάζει καινούρια σχέδια για τους πολίτες του χωριού. Τι άλλο θα συμβεί στο δεύτερο κύκλο του σίριαλ;

https://www.youtube.com/watch?v=X9DaQzoxKJo&t=3s[/OEmbed