Σασμός: Αναμένεται να βάλει ''φωτιά'' στην πλοκή! Ξεκίνησε γυρίσματα για τη σειρά ο Στέλιος Μάινας

Ο ρόλος που θα έχει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Αναμένεται να βάλει ''φωτιά'' στην πλοκή! Ξεκίνησε γυρίσματα για τη σειρά ο Στέλιος Μάινας

Σε πολύ λίγο ξεκινάει η νέα σεζόν για τον Σασμό με νέα επεισόδια, που θα καθηλώσουν το κοινό, που τόσο πολύ έχει αγαπήσει από την αρχή το επιτυχημένο σίριαλ του Alpha.

Mε το που κυκλοφόρησε το trailer άρχισαν συζητήσεις για όσα αναμένεται να προβληθούν, καθώς θα έχουμε προσθήκες ηθοποιών. Το σενάριο δε σταματάει πουθενά, καθώς κάποιοι ρόλοι σιγά σιγά θα βρουν το τέλος τους και από την άλλη κάποιοι νέοι θα γεννηθούν.

Ένας από αυτούς είναι ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος θα κάνει τον Παυλή Βρουλάκη, ξάδερφο του πατέρα της Αργυρούς, του οποίου ο ερχομός σε άλλου θα φέρει χαρά και σε άλλου ανησυχία. Σε κάθε περίπτωση, ως πολύ ταλαντούχος ηθοποιός καλωσορίστηκε από τον παπά της σειράς με ένα post στο instagram.

Το καλωσόρισμα του Στέλιου Μάινα στο Σασμό

«Πρώτα γυρίσματα με τον φίλο μου Στέλιο Μάινα!».

Στέλιος Μάινας

Το καθηλωτικό trailer του Β κύκλου

Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς θα μεταδοθεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Τη δεύτερη σεζόν αναμένεται να μπουν και άλλοι ρόλοι που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας. Ήδη γνωρίζουμε για τον Στέλιο Μάινα που θα φέρει μεγάλες συμφορές στην οικογένεια Βρουλάκη (δείτε εδώ), ενώ ανάμεσα τους θα δούμε και τον Γιώργο Γεροντιδάκη που θα αποτελέσει τις βασικότερες προσθήκες στο καστ.

Την Τρίτη 16/8 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το τρέιλερ της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, Σασμός, και οι πρώτες εικόνες που δίνουν μονάχα μία γεύση από όσα θα ακολουθήσουν την σεζόν που έρχεται, αρκούν για να δημιουργήσουν τεράστια αγωνία στους τηλεθεατές για το μέλλον των πρωταγωνιστών, αν σας πούμε και ποιος θα πεθάνει από την οικογένεια της Καλλιόπης θα καταλάβετε για το δράμα που θα παρακoλουθήσουμε.

Η Βασιλική συναντά τον Μαθιό στη φυλακή, η Αργυρώ συναντά τον Αστέρη, ενώ ένας μυστικός αστυνομικός ετοιμάζει καινούρια σχέδια για τους πολίτες του χωριού. Τι άλλο θα συμβεί στο δεύτερο κύκλο του σίριαλ;