Elif: Η Μελέκ έρχεται μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου και ξεσπά σε κλάματα

Όλα όσα θα δούμε στο αυριανό 25/8 επεισόδιο της σειράς του STAR

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Elif: Η Μελέκ έρχεται μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου και ξεσπά σε κλάματα

Μετά το σημερινό 24/8 επεισόδιο της Elif στο οποίο είδαμε την σατανική Κιγιμέτ να χτυπάει με ράβδο στο κεφάλι τη Φικρέτ, οι τηλεθεατές της σειράς του STAR θα πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο καθώς αύριο 25/8 θα δούμε τους πρωταγωνιστές να περιμένουν μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου και τον Μαχίρ να ανησυχεί...

Όλα όσα θα δούμε στο αυριανό 25/8 επεισόδιο της Elif

Ο Μαχίρ ανησυχεί γιατί η δικηγόρος Φικρέτ απουσιάζει και δεν έχει καταφέρει να μιλήσει μαζί της. Ενώ την καλεί ξανά, βλέπει τη Μελέκ με χειροπέδες ανάμεσα στους αστυνομικούς. Ο Μαχίρ θέλει να της πει όσα έχει στην καρδιά του αλλά δεν τα καταφέρνει. Καταφέρνει να της πει να μην επιτρέψει σε τίποτα να σκιάσει την ευτυχία τους.

Στη συνέχεια, η Μελέκ έρχεται μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου, ξεσπά σε κλάματα. Η Ελίφ είναι στην αγκαλιά της, ωστόσο, όταν γυρίζει το κεφάλι της, βλέπει την Κιγιμέτ να την κοιτάζει με μίσος. Η Φικρέτ εξακολουθεί να μην εμφανίζεται στο δικαστήριο και η αγωνιώδης αναμονή συνεχίζεται μέχρι να μιλήσει ο δικαστής. Ο δικαστής πρόκειται να αναβάλει τη δίκη επειδή απουσιάζει η Φικρέτ.

Όμως ξαφνικά ένας «άγγελος» εμφανίζεται για να σώσει τη Μελέκ. Η Ντιλέκ, που είναι ένας από τους υπεύθυνους δικηγόρους αυτής της υπόθεσης, αρχίζει να υπερασπίζεται τη Μελέκ. Το βίντεο που παρουσιάζει η δικηγόρος πείθει τον δικαστή.

Elif: Επιτέλους καλά νέα για την Μελέκ! Μετά απο πολλές τραγωδίες θα...

Στην Elif, η μεγάλη στιγμή επιτέλους έχει φτάσει και η Μελέκ αθωώνεται στη δίκη που γίνεται. Ολοι χαίρονται εκτός από την Κιγιμέτ, η οποία σκοτώνοντας τη δικηγόρο Φικρέτ, πίστευε πως η Μελέκ θα σάπιζε στο κελί της. Τώρα όμως η Μελέκ επιστρέφει έτοιμη να πάρει εκδίκηση και να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον της.

Ο Κερέμ είναι απογοητευμένος και λέει στη Χουμεϊρά τι του είπε η Ασλί. Παρόλο που αρχίζει να ανησυχεί γι’ αυτόν, η Χουμεϊρά προσπαθεί να του δώσει ελπίδα. «Δεν υπάρχει περίπτωση να με συγχωρέσει έτσι όπως της φέρθηκα! Αν έβλεπες το βλέμμα της, με κοιτούσε με μίσος! Δεν θέλει να με δει ποτέ ξανά», λέει εκείνος και η Χουμεϊρά του κρατά το χέρι και του λέει μια καλή κουβέντα: «Θα δεις που όλα θα πάνε καλά». Στο μεταξύ, ο Λεβέντ της ετοιμάζει μια έκπληξη όταν την πηγαίνει για πικ νικ και η Χουμεϊρά νιώθει σαν να ζει σε ένα όνειρο και βρίσκεται στα σύννεφα, ενώ ο αγαπημένος της δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο TV-24.gr

TAGS