«Καφέ της Χαράς»: Η σκηνή που "κόπηκε" απροσδόκητα από όλες τις επαναλήψεις λόγω ευαίσθητου περιεχομένου

Γιατί απαγορεύτηκε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Καφέ της Χαράς»: Η σκηνή που

Το «Καφέ της Χαράς» βγήκε στον αέρα για πρώτη φορά το 2003 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 όπου σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία καθώς ακόμη και στις επαναλήψεις πολλά χρόνια αργότερα οι τηλεθεατές την επέλεγαν ανάμεσα σε άλλα τόσα προγράμματα.

Ωστόσο, ακόμη και οι πιο "κολλημένοι" πρέπει να έχουν διαγράψει από την μνήμη τους μία σκηνή από το 51ο επεισόδιο της σειράς καθώς έχει σταματήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να προβάλλει στις επαναλήψεις. Συγκεκριμένα, η σκηνή «κόπηκε» λόγω ευαίσθητου περιεχομένου αλλά και επειδή οι ατάκες της θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν «προσβλητικές» από την γκέι κοινότητα την σημερινή εποχή.

Όπως θα δείτε παρακάτω, είναι το στιγμιότυπο όπου ο πρώην σύντροφός της Χαράς και πατέρας του παιδιού της, Αστέρης, αποκαλύπτει πως είναι ομοφυλόφιλος (Δείτε εδώ πώς είναι σήμερα).

Το στιγμιότυπο που κόπηκε από τις επαναλήψεις στην σειρά «Το καφέ της Χαράς»

Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια - Πώς είναι σήμερα η «Πηνελόπη» από το Καφέ της Χαράς

Η Κερασία Σαμαρά είναι μία από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες της χώρας μας. Μπορεί αρχικά να σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, όμως η καλλιτεχνική της φλέβα την οδήγησε γρήγορα στην δραματική σχολή Βεάκη. Εκτός από ηθοποιός είναι σκηνοθέτις και ερμηνεύτρια.

Μπορεί στο επιτυχημένο σήριαλ του Ant1 “Το Καφέ της Χαράς” να μας έδειξε ένα κομμάτι των τραγουδιστικών ικανοτήτων της, όμως η πορεία της είναι μεγάλη. Παρά την επιτυχημένη καριέρα της, το 2008 ξεκίνησε να φοιτά στο Τμήμα Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, θέλοντας έτσι να αυξήσει τις γνώσεις της γύρω από το αντικείμενο που τόσο αγαπά... δείτε πώς είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr