«Τώρα μαζί»: Ξεκίνησαν με φόρα στην πρωινή ενημέρωση Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργος Σιαδήμας

Πρεμιέρα σήμερα για την εκπομπή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Τώρα μαζί»: Ξεκίνησαν με φόρα στην πρωινή ενημέρωση Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργος Σιαδήμας

Πρεμιέρα σήμερα και για την εκπομπή «Τώρα μαζί» του ΟPEN με παρουσιαστές την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Σιαδήμα. Το κανάλι επέλεξε αυτό το τηλεοπτικό δίδυμο για την πρωινή ζώνη συνδυάζοντας ποιότητα και φρεσκάδα, ευελπιστώντας πέρα από αξιόλογη ενημέρωση να κατακτήσουν φέτος και την προτίμηση του δυναμικού κοινού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια που καταξιώθηκε στο κοινό μετά το ανθρώπινο ρεπορτάζ της κατά την περίοδο των πυρκαγιών προέρχεται από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά τόσο στα επαγγελματικά της, με την παρουσία της στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», με τον Άκη Παυλόπουλο» που μετακόμισε στον ΣΚΑΙ, αλλά και στην προσωπική της ζωή, αφού μέσα στο καλοκαίρι παντρεύτηκε με τον σύντροφό της.

Η πρεμιέρα της εκπομπής «Τώρα μαζί» στο OPEN

Η νέα εκπομπή του καναλιού θα ασχολείται με την πολιτική, την κοινωνία αλλά και την καθημερινότητα. Θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο 5 με 10 το πρωί.

«Εδώ είμαστε, επιτέλους η πρεμιέρα με τον Γιώργο Σιαδήμα. Τώρα μαζί από τη συχνότητα του OPEN κάθε Σαββατοκύριακο θα τα λέμε μαζί σας», είπε στην έναρξη η Ευλαμπία Ρέβη.

Ο Γιώργος Σιαδήμας, αφού την προέτρεψε να χορέψουν για να ανεβάσουν τη διάθεση των τηλεθεατών, πρόσθεσε: «Θέλουμε κι εσάς σε αυτή την μεγάλη οικογένεια του OPEN 5 με 10 το πρωί».

Aναβάλεται η πρεμιέρα της Ίνας Ταράντου στο OPEN

Η Ίνα Ταράντου είχε χαράξει μια μακρά πορεία εδώ και πολλά χρόνια στην ΕΡΤ μέσα από ταξιδιωτικές εκπομπές σε πολλά και διαφορετικά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Από ότι φαίνεται ο κύκλος συνεργασίας με το κρατικό κανάλι έκλεισε για τη δημοσιογράφο, αφού από τον Σεπτέμβρη θα τη βλέπουμε στο Open παρέα ίσως με αγαπημένο πρόσωπο.

H είδηση για τη νέα της εκπομπής ''Εμείς με την Ίνα Ταράντου'' είναι εδώ και καιρό γνωστή, απλώς από εκεί που όλοι περίμεναν την πρεμιέρα για 29 Αυγούστου, μέσα από τον λογαριασμό του καναλιού στο instagram έγινε γνωστό, πως μετατίθεται για 5 Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο να δίνονται παραπάνω εξηγήσεις.

«ΕΜΕΙΣ Με την Ίνα Ταράντου @inatarantou. Πρεμιέρα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 16.15 στο #OPENtv».