Με τα ίδια μαύρα ρούχα - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Πρωτόπαππα για τα νέα επεισόδια του ''Σασμού''

Η αγαπημένη σε όλους Μαρίνα Βρουλάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με τα ίδια μαύρα ρούχα - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Πρωτόπαππα για τα νέα επεισόδια του ''Σασμού''

Η Μαρία Πρωτόπαππα μετά από ένα ανέμελο καλοκαίρι, που πέρασε, γέμισε τις μπαταρίες της και αναμένεται να επιστρέψει στα νέα επεισόδια του ''Σασμού'', ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Η ηθοποιός είχε αποχαιρετήσει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο το σίριαλ, αφού σταμάτησε εν όψει καλοκαιριού και έτσι αντίστοιχα έκανε ένα post στον λογαριασμό της στο instagram με τη ηρωίδα της την Μαρίνα, που έχει καταπλήξει το κοινό τόσο με τις ερμηνείες της όσο και με το σενάριο, που έχει γραφτεί πάνω της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Πρωτόπαππα για την επανέναρξη του Σασμού

«Επιστροφή στον Σασμό!».

Πρωτόπαππα Σασμός

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: mariaprotopappa_official - Instagram

Το καθηλωτικό trailer του Β κύκλου

Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς θα μεταδοθεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Τη δεύτερη σεζόν αναμένεται να μπουν και άλλοι ρόλοι που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας. Ήδη γνωρίζουμε για τον Στέλιο Μάινα που θα φέρει μεγάλες συμφορές στην οικογένεια Βρουλάκη (δείτε εδώ), ενώ ανάμεσα τους θα δούμε και τον Γιώργο Γεροντιδάκη που θα αποτελέσει τις βασικότερες προσθήκες στο καστ.

Την Τρίτη 16/8 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το τρέιλερ της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, Σασμός, και οι πρώτες εικόνες που δίνουν μονάχα μία γεύση από όσα θα ακολουθήσουν την σεζόν που έρχεται, αρκούν για να δημιουργήσουν τεράστια αγωνία στους τηλεθεατές για το μέλλον των πρωταγωνιστών, αν σας πούμε και ποιος θα πεθάνει από την οικογένεια της Καλλιόπης θα καταλάβετε για το δράμα που θα παρακoλουθήσουμε.

Η Βασιλική συναντά τον Μαθιό στη φυλακή, η Αργυρώ συναντά τον Αστέρη, ενώ ένας μυστικός αστυνομικός ετοιμάζει καινούρια σχέδια για τους πολίτες του χωριού. Τι άλλο θα συμβεί στο δεύτερο κύκλο του σίριαλ;