''Τον έδωσε στεγνά'' ο τηλεθεατής - Η αποκάλυψη για τον Άκη Παυλόπουλο στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα»

Δεν περνάει και απαρατήρητος...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Τον έδωσε στεγνά'' ο τηλεθεατής - Η αποκάλυψη για τον Άκη Παυλόπουλο στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα»

Από όλα είχε η εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Σήμερα», αφού πέρα από την ειδησεογραφία οι παρουσιαστές διάβασαν στον αέρα ένα μήνυμα που έλαβαν από τηλεθεατή, ο οποίος κάρφωσε τον Άκη Παυλόπουλο για το γεγονός ότι τον είδε πρόσφατα να τρέχει πίσω από έναν λουκουματζή. Ο Παυλόπουλος πάντως μετά τα πειράγματα έσπευσε να απολογηθεί και να εξηγήσει την ιστορία.

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής αποχώρησε από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», που παρουσίαζε με την Ευλαμπία Ρέβη στο OPEN, και βρίσκεται πλέον στον ΣΚΑΙ με συνεργάτες τον Δημήτρη Οικονόμου και την Ντόρα Κουτροκόη, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον ANT1 και το «Καλημέρα Ελλάδα».

Γιατί έτρεχε πίσω από τον λουκουματζή ο Άκης Παυλόπουλος;

Έγραψε λοιπόν ο τηλεθεατής στο μήνυμα που διαβάστηκε στον αέρα της εκπομπής:

«Είδα τον Άκη να τρέχει στην παραλία Λουτρακίου. Στην αρχή λέω γυμνάζεται. Μετά παρατήρησα ότι έτρεχε για να προλάβει τον λουκουματζή», έγραφε το μήνυμα και ο Δημήτρης Οικονόμου άρχισε αμέσως το πείραγμα.

Ο Άκης Παυλόπουλος ισχυρίστηκε ότι ο λουκουμάς προοριζόταν για τα παιδιά του.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: GLOMEX

Έτσι τον αποχαιρέτησαν τα παιδιά του στην αυλαία της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος»

Η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» έριξε τίτλους τέλους για φέτος την Παρασκευή 29/7 και ο Άκης Παυλόπουλος αποχαιρέτησε οριστικά φίλους και συνεργάτες, αφού έχει βρει νέα τηλεοπτική στέγη. Την καλύτερη έκπληξη βέβαια την είχαν ετοιμάσει τα ίδια του τα παιδιά που του έστειλαν ένα πολύ όμορφο μήνυμα ενώ ήταν ακόμα στον αέρα καταφέρνοντας να τον συγκινήσουν.

Οι συνεργάτες του δημοσιογράφου τού πρόσφεραν μία ανθοδέσμη τόσο στον ίδιο, όσο και στην Ευλαμπία Ρέβη η οποία θα παραμείνει στο Open, θα μεταφερθεί όμως στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Τσεκούρα.

Αυτό που τον εξέπληξε ήταν το μήνυμα των παιδιών του στον «αέρα», του γιου του αλλά και της μικρούλας κόρης του.

«Μπαμπά είμαι περήφανος για σένα. Τα πήγες περίφημα! Αλλά επειδή είσαι ακόμα καλύτερος στις βουτιές οπότε πάμε να τις ξεκινήσουμε! Οπότε καλό καλοκαίρι!» ακούστηκε να λέει.

Ιδιαίτερα αμήχανος αλλά συγκινημένος, ο Άκης Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του πίσω από τις κάμερες και φύλαξε το τελευταίο «ευχαριστώ» στον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.