Elif: Τρόμος για την Κιγιμέτ - Το ματωμένο πουκάμισο βρίσκεται στα χέρια της...

Οι 1/9 εξελίξεις της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Τρόμος για την Κιγιμέτ - Το ματωμένο πουκάμισο βρίσκεται στα χέρια της...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή Τούρκικη σειρά Elif, μετά την αθώωση της Μελέκ. H Κιγιμέτ δεν θα το βάλει κάτω μέχρι να την εξοντώσει και να πάρει εκείνη όλη την περιουσία. Είναι ικανή να φτάσει την κατάσταση στα άκρα και να γυρίσει την πλάτη μέχρι και στο γιο της.

Πέμπτη 1/9 - εξελίξεις Elif

Επεισόδιο1132

Καθώς ο Σαφάκ δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ξεκουράζεται όλη μέρα, λόγω του τραύματός του αλλά γνωρίζει ότι ο Τουφάν είναι κάπου εκεί έξω, ξεσπάει τα νεύρα του στη Ζουλιντέ. Στην έπαυλη το ματωμένο πουκάμισο προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στην Κιγιμέτ. Επιπλέον, θυμώνει πολύ με τη Ματσιντέ και την υπόλοιπη οικογένεια επειδή όλοι τους, ακόμη και ο Κερέμ φέρονται καλά στη Μελέκ και μάλιστα την έχουν καλέσει και για δείπνο…

Ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να βρει αυτό το ματωμένο πουκάμισο. Η μοίρα του ματωμένου πουκάμισου βρίσκεται στα χέρια της Γκιουλσούμ γιατί είναι αυτή που είναι υπεύθυνη για το πλύσιμο των ρούχων στην έπαυλη. Η Ματσιντέ προσκαλεί τη Mελέκ, την Ελίφ και την Ασλί στην έπαυλη για δείπνο προκειμένου να σπάσει ο πάγος ανάμεσα στη Μελέκ και την Κιγιμέτ.

Η Ασλί δεν θέλει να έρθει γιατί φοβάται την Κιγιμέτ. Αντίθετα, η Μελέκ δεν φοβάται καθόλου και θέλει ακόμη και να την αντιμετωπίσει. Ως εκ τούτου, η Ασλί αποφασίζει να πάει στην έπαυλη και εκείνη για να μην αφήσει μόνη τη Μελέκ…

Επεισοδιακή πρόταση γάμου για ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα

Στην Elif, η Χουμεϊρά ψάχνει τον Λεβέντ, αλλά δεν μπορεί να τον βρει και αυτό της ξυπνά άσχημες μνήμες από το παρελθόν με τον Ταρίκ. Δεν γνωρίζει όμως πως ο αγαπημένος της, στην πραγματικότητα της ετοιμάζει μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη.

Διαβάστε αποκλειστικά στο TV-24.gr