«Πρώτο Δελτίο»: Έτοιμοι για πρεμιέρα Ηρώ Ράντου και Γιώργος Γρηγοριάδης στον ANT1

Θα πίνουμε μαζί τον πρώτο καφέ της ημέρας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Πρώτο Δελτίο»: Έτοιμοι για πρεμιέρα Ηρώ Ράντου και Γιώργος Γρηγοριάδης στον ANT1

Με μια νέα ενημερωτική εκπομπή μπαίνει δυνατά για φέτος ο ANT1 στην πρωινή ζώνη με παρουσιαστές τους γνώριμους του καναλιού Ηρώ Ράντου και Γιώργο Γρηγοριάδη. Το «Πρώτο Δελτίο», κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 05:00 το πρωί φιλοδοξώντας να παρέχει ποιοτική ενημέρωση και να κατακτήσει τις προτιμήσεις του κοινού.

Αντίθετα στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα δούμε μια παλιά γνώριμη του καναλιού τη Φαίη Μαυραγάνη, που μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια απουσίας από το κανάλι, επιστρέφει με την εκπομπή του συζύγου της Νίκου Μάνεση «Στούντιο με θέα», για να ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις και να φέρει νέα πνοή και φρεσκάδα στο σταθμό.

Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για την πρεμιέρα του «Πρώτου Δελτίου»

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Ηρώ Ράντου ξεκινούν την καθημερινή μας διαδρομή στην ειδησεογραφία, στις 05:00, με το «Πρώτο Δελτίο».

Κάθε πρωί, θα ξεφυλλίζουν τις σελίδες της επικαιρότητας από την Ελλάδα και τον κόσμο, θα μας μεταφέρουν στην καρδιά των γεγονότων και θα μας δίνουν την πρώτη εικόνα των σημαντικών θεμάτων της ημέρας.

Ειδήσεις, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, αλλά και χρηστικές πληροφορίες για να ξέρουμε τι μας… ξημερώνει.

Κάθε μέρα στον ΑΝΤ1, η ενημέρωση έχει τον πρώτο ρόλο.

«Πρώτο Δελτίο»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 05:00
Παρουσιάζουν: Γιώργος Γρηγοριάδης και Ηρώ Ράντου
Αρχισυνταξία: Άρης Σαλβάνος

Πρώτο Δελτίο στον ΑΝΤ1 με την Ηρώ Ράντου και τον Γιώργο Γρηγοριάδη

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ANT1

Όσα αποκάλυψε ο Γρηγοριάδης μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Παπαδάκη

Ο παρουσιαστής Γιώργος Γρηγοριάδης, που είναι ένας από τους αγαπημένους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη , μίλησε στην εφημερίδα Real News και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα για τη μελλοντική απόσυρση του από την τηλεόραση. Αναφέρει ακόμα τα στοιχεία που του έχει προσφέρει η συνεργασία του με έναν τόσο έμπειρο άνθρωπο του χώρου.

Είπε λοιπόν στη συνέντευξή του:

-Από την επόμενη σεζόν θα αναλάβεις τη δική σου εκπομπή. Πως προέκυψε η ιδέα; Ήταν κάτι που ήθελες;

«Ο σταθμός αποφάσισε από τη νέα σεζόν να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό της πολύ πρωινής ενημερωτικής ζώνης. Με εμπιστεύεται σε αυτό το εγχείρημα, μου δίνει τη ζώνη 5 με 6 το πρωί. Δέχομαι με χαρά την πρόταση και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων όσοι με εμπιστεύονται».

-Είσαι από τους αγαπημένους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος δήλωσε πως την επόμενη χρονιά θα παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Πως σου φαίνεται αυτή η απόφαση του;

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας πολύ επιτυχημένος μαραθωνοδρόμος στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης. Από φέτος μόνος του δήλωσε ότι θα ασχοληθεί με τη «σκυταλοδρομία». Θα είναι δική του καθαρά απόφαση να παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής του, όμως είμαι βέβαιος πως θα παραμείνει έστω και πίσω από τις κάμερες, με ουσιαστικό και επιτελικό, συμβουλευτικό ρόλο σε όποιον/όποια επιλέξει ο ίδιος να τον διαδεχθεί».

-Τι κρατάς εσύ από τη συνεργασία μαζί του;

«Την εργατικότητα του, την ευστροφία του, το επαγγελματικό ήθος του. Με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου, μου έδωσε ευκαιρίες να αποδείξω τις δυνατότητες μου».

Πηγή: Real Life