Άπιστος: Ο Αράς δεν μπορεί να συνέλθει από το λάθος της Λεϊλά

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 5/9

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άπιστος: Ο Αράς δεν μπορεί να συνέλθει από το λάθος της Λεϊλά

Τη Δευτέρα 5/9 με την καινούργια εβδομάδα αναμένεται να προβληθεί το νέο επεισόδιο για τον Άπιστο νωρίς το απόγευμα και οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα καταιγιστικές. Έτσι λοιπόν, από τη μία η Ντερίν εκδικείται τον Βολκάν μετά τον χωρισμό τους και από την άλλη είδαμε την Ασιγιά να χωρίζει τον Αράς...

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Άπιστος'' τη Δευτέρα 5/9

Μια περιπέτεια υγείας της Ασιγιά τρομάζει τον Βολκάν και τον Αλί, που τρέχουν στο πλευρό της. Εν τω μεταξύ, ένα μεγάλο λάθος της Ντεριά προκαλεί σοβαρή κρίση αξιοπιστίας στο νοσοκομείο. Αργότερα, η Ασιγιά συναντά για τελευταία φορά τον Αράς για να του πει πόσο την πλήγωσε κρύβοντάς της την αλήθεια, και αφήνοντάς την να μάθει τα πάντα από τον Βολκάν.

Μετά από αυτή την απόρριψη, ο Αράς αποφασίζει να επιστρέψει στο Λονδίνο με τη Λεϊλά για να χωρίσουν και επίσημα. Ο Αράς προσπαθεί να πείσει τη Λεϊλά ότι δεν πρόκειται ποτέ να της συγχωρήσει το λάθος της. Εκείνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τη μάχη, προτού να εξαντλήσει κάθε πιθανό όπλο: όπως την παλιά φιλία της με τη Ντερίν.

Εν τω μεταξύ, η κυρία Γκιονούλ συναντά δικηγόρο για να δει αν μπορεί να βγάλει διαζύγιο εις βάρος του κυρίου Χαλούκ και να του πάρει όλη την περιουσία τους.

Όσα θα δούμε την Τρίτη 6/9

Ο Βολκάν προσκαλεί την Ασιγιά, τον Αλί, και όλους τους φίλους τους σε γεύμα στο νέο του σπίτι. Η Ντερίν νιώθει πιο μόνη και απελπισμένη από ποτέ, και οι αντιδράσεις της τρομάζουν ακόμα και την ίδια της τη μητέρα. Ο Αράς επιστρέφει στη Ραιδεστό και ανακοινώνει στην Ασιγιά ότι χώρισε και επίσημα με τη Λεϊλά, και πως η εταιρία του αγόρασε το νοσοκομείο της για να το σώσει από τα οικονομικά του προβλήματα.

Η Λεϊλά ζητά από τη Ντερίν τη βοήθειά της για να μη χάσει τα πάντα στο διαζύγιο. Ο Αλί δεν χαίρεται καθόλου που ο Αράς επέστρεψε στην πόλη τους και στη ζωή της μητέρας του. Ούτε κι ο Βολκάν, που είναι πεπεισμένος πως Αράς επέστρεψε για να διεκδικήσει και πάλι την Ασιγιά. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά δέχεται να εκπροσωπήσει το νοσοκομείο σε ένα συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή θα είναι η ευκαιρία της Ντερίν και της Λεϊλά να την παγιδέψουν.