«Με τον Νίκο...» - Η εξομολόγηση της Μαυραγάνη για τον Μάνεση

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στον ANT1 μετά την επιστροφή της ύστερα από 12 χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram Fei Mavragani
Instagram Fei Mavragani

H Φαίη Μαυραγάνη ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στον ΑΝΤ1. Η πολύπειρη παρουσιάστρια επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής της (10/09) «Στούντιο με Θέα» (δείτε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού).

Η πρώην παρουσιάστρια του OPEN έδωσε συνέντευξη στη Real life και αναφέρθηκε στο νέο βήμα της καριέρας της. Η Φαίη Μαυραγάνη μίλησε για την επιστροφή της στον ΑΝΤ1, για τον τίτλο της εκπομπής της, αλλά και για τα συναισθήματα που της δημιουργήθηκαν μπαίνοντας στο πλατό.

Η επιστροφή της Φαίης Μαυραγάνη και η συνύπαρξη της με τον άντρα της, Νίκο Μάνεση.

Η Φαίη Μαυραγάνη επέλεξε η εκπομπή της να έχει έναν ιστορικό τίτλο. Η εκπομπή «Στούντιο με Θέα» προβαλλόταν από το 1999 έως το 2006 στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, μίλησε για τη συνύπαρξη της με το Νίκο Μάνεση, αλλά και για όσα της έμαθε.

Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφετε στον ΑΝΤ1. Πως αισθάνεστε;

«Αισθάνομαι χαρά! Επιστρέφω σε ένα περιβάλλον γνώριμο, σε έναν επαγγελματικό χώρο όπου έζησα για σχεδόν 12 χρόνια».

Τι σας συγκίνησε σε αυτή την επιστροφή;

«Με συγκίνησε το γεγονός ότι είδα πρόσωπα που είχα να δω χρόνια, τα οποία με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Είδα το στούντιο, όπου έκανα εκπομπή μαζί με τον Νίκο. θυμήθηκα τα δελτία ειδήσεων, τα οποία παρουσίαζα μέχρι τον ένατο μήνα κύησης, αλλά και τον χώρο όπου είχα γυρίσει τρέιλερ έχοντας μαζί μου την κόρη μου, η οποία ήταν νήπιο».

Η εκπομπή θα έχει τον ιστορικό για το κανάλι τίτλο «Στούντιο με θέα»…

«Μια εκπομπή η οποία από το 1999 έως το 2006 συντρόφευε τους τηλεθεατές του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή η οποία δημιούργησε την εναλλακτική ενημέρωση. Εκεί όπου μαζί με τον Νίκο συμπορευτήκαμε τηλεοπτικά για τρία χρόνια και όπου έμαθα τα πρώτα μυστικά μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν θα μπορούσα να μην επιλέξω αυτό τον τίτλο για να τιμήσω το κανάλι, το οποίο έφερε στην τηλεοπτική μας ζωή το infotainment».

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης είναι 20 χρόνια αχώριστοι

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η πρεμιέρα της πίσω στο κανάλι από όπου ξεκίνησε, χαρές έχει η Φαίη Μαυραγάνη καθώς με μία άκρως τρυφερή και επική ανάρτηση, έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως γιορτάζει!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και ο Νίκος Μάνεσης, που αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της ελληνικής showbiz, έχουν επέτειο την Παρασκευή 2/9 γάμου αφού είναι παντρεμένοι 20 χρόνια.

Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον λογαριασμό της στο Instagram με τον παρουσιαστή όπου ποζάρουν ανέμελοι και αγκαλιασμένοι πάνω σε μια πορτοκαλί βέσπα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο καλύτερος οδηγός μιας ολόκληρης ζωής εδώ και είκοσι χρόνια».

Είκοσι χρόνια αχώριστοι Φαίη Μαυραγάνη και Νίκος Μάνεσης

Πηγή φωτογραφίας Instagram / Φαίη Μαυραγάνη