Άπιστος: Η Λειλά θα κάνει τα πάντα για να διαλύσει την Ασιγιά και τον Αράς

Καταιγιστικές εξελίξεις και στο σημερινό 7/9 επεισόδιο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Άπιστος: Η Λειλά θα κάνει τα πάντα για να διαλύσει την Ασιγιά και τον Αράς

Για άλλο ένα επεισόδιο οι τηλεθεατές της αγαπημένης σειράς ''Άπιστος'' αναμένεται να δουν συγκλονιστικές εξελίξεις στο σίριαλ του ΣΚΑΙ, αφού χθες 6/9 η Ασιγιά ήρθε αντιμέτωπη με ένα πανούργο σχέδιο, καταστρωμένο από την Ντερίν και τη Λειλά. Η συνέχεια αναμένεται να καθηλώσει το φανατικό κοινό της σειράς σήμερα 7/9...

Τι θα δούμε στον Άπιστο σήμερα 7/9

Η Λειλά δεν θα τον βάλει εύκολα κάτω. Θα κάνει τα πάντα για να τους διαλύσει. Θέλει να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της και δεν θα διστάσει να φτάσει στα άκρα. Θα γίνει η αιτία να χωρίσουν. Η σχέση του Αράς και της Ασιγιά θα λήξει, οι δρόμοι τους θα χωρίσουν οριστικά.

Ο Αράς φεύγει για την Ραιδεστό, εκείνη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Θα προσπαθήσει να βάλει τρελός στον γάμο του Βολκάν και της Ασιγιά. Η μόνη σκέψη που γυρίζει στο μυαλό της είναι η εκδίκηση για το κακό που της έκαναν. Ο Βολκάν πλέον νιώθει μεγάλη ανακούφιση για τον χωρισμό της πρώην του, ανυποψίαστος για όλα όσα τον περιμένουν…Ο εφιάλτης τώρα ξεκινά…

Η Ντερίν νιώθει πιο μόνη και απελπισμένη από ποτέ, και οι αντιδράσεις της τρομάζουν ακόμα και την ίδια της τη μητέρα. Ο Αράς επιστρέφει στη Ραιδεστό και ανακοινώνει στην Ασιγιά ότι χώρισε και επίσημα με τη Λεϊλά, και πως η εταιρία του αγόρασε το νοσοκομείο της για να το σώσει από τα οικονομικά του προβλήματα.

Η Λεϊλά ζητά από τη Ντερίν τη βοήθειά της για να μη χάσει τα πάντα στο διαζύγιο. Ο Αλί δεν χαίρεται καθόλου που ο Αράς επέστρεψε στην πόλη τους και στη ζωή της μητέρας του. Ούτε κι ο Βολκάν, που είναι πεπεισμένος πως Αράς επέστρεψε για να διεκδικήσει και πάλι την Ασιγιά.

Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά δέχεται να εκπροσωπήσει το νοσοκομείο σε ένα συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή θα είναι η ευκαιρία της Ντερίν και της Λεϊλά να την παγιδέψουν. Ο Βολκάν ανακαλύπτει πως η Ντερίν όχι μόνο γνωρίζει τον Αράς, αλλά τόσο καιρό συνωμοτεί με τη γυναίκα του, τη Λεϊλά.

Η Ντερίν έχει ελληνική καταγωγή

Τη γνωρίσαμε ως Ντερίν, την πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό της Ασιγιά και του Βολκάν στη σειρά «Άπιστος». Η Μελίς Σεζέν στην πραγματικότητα καμία σχέση με τον ρόλο της δεν έχει, παρά μόνο πως είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή!

Η Μελίς Σεζέν γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1997 στην Κωνσταντινούπολη. Ο πατέρας της είναι Αλβανός με καταγωγή από...διαβάστε τα πάντα για τη ζωή της στο TV-24.gr