«Παγιδευμένοι»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Έγινε γνωστό πως...

Πότε έρχεται στις οθόνες μας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Παγιδευμένοι»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Έγινε γνωστό πως...

Ήδη έχει κυκλοφορήσει ένα τρέιλερ για την νέα σειρά του ANT1, Παγιδευμένοι, με εικόνες που κόβουν την ανάσα και δημιουργούν αγωνία στο κοινό για όσα θα παρακολουθήσει μέσα από τους δέκτες του. Παρόλα αυτά, το κανάλι δημοσίευσε την Πέμπτη 8/9 άλλο ένα τρέιλερ, με ακόμη περισσότερα στοιχεία από την πλοκή.

Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι το γεγονός πως με αυτό το βίντεο ανακοινώθηκε και η πρεμιέρα για το σίριαλ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19/9, στις 22:00 το βράδυ. Δεν θα θέλετε να χάσετε κανένα επεισόδιο!

Η πρεμιέρα για την σειρά του ANT1, Παγιδευμένοι

Φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση σεναρίου

Οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία να δουν την νέα σεζόν το καινούργιο πρόγραμμα του Αντ1 μιας και τους έχει υποσχεθεί πολλά και ενδιαφέροντα τηλεοπτικά έργα! Ένα από αυτά είναι η νέα δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» η οποία θα προβληθεί τη σεζόν 2022-2023.

Λίγο πριν αρχίζουν τα γυρίσματα και επίσημα, οι ηθοποιοί συναντήθηκαν για την πρώτη ανάγνωση σεναρίου, μέσα σ’ ένα πολύ φιλικό και ζεστό κλίμα, και αρκετά ενθουσιασμένοι από με τους χαρακτήρες που θα ενσαρκώσουν, αλλά και την πλοκή του σεναρίου, η οποία θα μας καθηλώσει!

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Πόσα πρόσωπα έχει η αλήθεια; Ποιοι θα πέσουν στην παγίδα μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη.

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Πορφύρη, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη.

Οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του Αντ1 και η πρώτη ανάγνωση σεναρίουΟι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του Αντ1